Ataköy Keşkek Şenliği 31 Ağustos’a ertelendi

Merkezi Lüleburgaz’da bulunan Ataköylüler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (ATEDER) ile Ataköy Muhtarlığı’nın birlikte gerçekleştirdiği ATADER-Ataköylüler Keşkek Şenliği’nin 8. si bu yıl 15 Haziran 2019 Cumartesi günü yapılacaktı.
Ataköy Keşkek Şenliği  31 Ağustos’a ertelendi  

Ancak Ataköy dışında yaşayan Ataköylüler Ataköy Muhtarı Recep Turhan ile ATADER Başkanı Yücel Kalkan’a ulaşarak “Üniversite sınavları var. Tatil rezervasyonlarımız var. Bunun için Keşkek Şenliği’ni 15 Ağustos ile 15 Eylül arasında bir tarihte yapabilir misiniz?”  Talebinde bulundular.

 

Bu talebi dikkate alan Ataköy Muhtarı Recep Turhan ile ATADER Başkanı Yücel Kalkan, Ataköy Muhtarlığı ve ATADER Yönetim Kurulu’nu 10 Haziran’da bir araya getirdi.

 

Ataköy Muhtarlık Azaları Hamit Şahin,  Oğuz Karayel,    ATADER Yönetim  Kurulu Üyeleri Metin Atlı, Ertan Bayer, Nazmi Yüksel, Ahmet Ayas ve ATADER üyelerinin katıldığı toplantıda Ataköy’de ki programlar da dikkate alınarak ey uygun tarih olan 31 Ağustos 2019 Cumartesi seçildi.

 

Keşkek Şenliği’nin 31 Ağustos 2019 Cumartesi günü yapılmasına karar verildi.

 

Ataköy Muhtarı Recep Turhan ve ATADER Yönetim Kurulu Başkanı Yücel Kalkan  yaptığı açıklamada; “Ataköy dışında Lüleburgaz’da, İstanbul’da, Çerkezköy’de, Bursa’da yaşayan Ataköylüler var. Bize ulaştılar ve bu tarihte katılamayacaklarını ilettiler. Bu keşkek şenliğinin bir amacı da Ataköy’de ve Ataköy dışında yaşayan Ataköylüleri bir araya getirmek. Bizde onları talebi ile keşkek şenliğini bu tarihe aldık. Bu yıl 8. sini yapacağımız ATADER-Ataköylüler 8. Keşkek Şenliği 31 Ağustos 2019 Cumartesi günü yapılacak” dediler.

 

Ertan BAYER

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 29 Mart 2024, 12:16 tarihinde yazdırılmıştır.