Aranan marka, Madam çikolata

Lüleburgaz’ın çikolata ve kahve satışı gerçekleştiren ilk butik kafesi Madam Kahve Çikolata 29 Ekim 2019 tarihinde Lüleburgaz’da hizmete açılmıştı.
Aranan marka, Madam çikolata  

Lüleburgaz Yeni Mahalle İstasyon Caddesi No:1/A adresinde hizmete açılan Madam Kahve Çikolata Lüleburgaz’ın çikolata ve kahve satışı gerçekleştiren ilk butik kafesi olma özelliği taşıyordu.

 

Buket Selvi’ye ait olan işletmede nişan çikolataları, nikâh şekeri, nikah ve mevlid süslemeleri, şekerlemeler, çekilmiş Türk kahvesi ve farklı konseptiyle dikkat çekiyordu.

 

Madam çikolata dikkat çeken bir başla ürün de Aslı Özkan tarafından hazırlanan özel el işi süslemeler oldu.

 

Madam çikolata 6 aylık bir süre içerisinde kına, nişan, düğün gibi özel günlerin aranan markası oldu.

 

Türk kahvesi, filtre kahve ve bitki çayı sunumunun da yapıldığı işletmenin sahibi Buket Selvi yaptığı açıklamada “ Lüleburgaz’da farklılık yaratmak amacıyla halkımıza hizmet vermeye başladık. İşletmemizde çikolata ve Türk kahvesi satışının yanı sıra Lüleburgaz’ın ilk butik kafesiyiz. Çekilmiş Türk kahvesinde iddialıyız. Kahve ve bitki çayı sunumu da gerçekleştiriyoruz. Lüleburgaz’da farklı bir konsept yaratmaya çalıştık. başarılı da olduğumuz düşünüyorum. Halkımızdan da çok olumlu geri dönüşler aldık. Bunlar da bizi son derece mutlu etti. Halkımıza kaliteden ödün vermeden uygun fiyatlarla hizmet veriyoruz. Bunun yanında arkadaşım Aslı Özkan’da özel günler için özel el emeği ile hazırladığı süslemelerde Lüleburgaz’da çok tutuldu. Bizlere gelenler hem Madam çikolata markasını hem de bu el işi ürünleri tercih ediyor” dedi.

Ertan BAYER

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 20 Nisan 2024, 13:42 tarihinde yazdırılmıştır.