İki başkandan Birlik mesajı

Lüleburgaz Pazarcılar Odası Başkanı Abdullah Koç ile Lüleburgaz Belediye Başkanı Dır. Murat Gerenli, yeni açılacak olan semt pazarı ve kapalı Pazar yeri ile ilgili bir görüşme yaptı.
İki başkandan  Birlik mesajı  

Görüşmeye Lüleburgaz Belediye Başkan Yardımcıları Leyla Güncer, Erol Özgür ve Lüleburgaz Pazarcılar Odası Yönetim Kurulu Üyesi de katıldı.

İki başkan da yaptığı görüşme sonrası birlik mesajı verdi.

 

Lüleburgaz Pazarcılar Odası Başkanı Abdullah Koç Belediye Başkanı Dr. Murat Gerenli ile görüşerek yeni açılacak olan semt pazarı ve 24 Haziranda yeni düzeniyle tekrar hizmete girecek olan kapalı pazaryeri ve semt merkezi hakkında fikir alış verişinde bulundu. Belediye Başkanı Dr. Murat Gerenli yapılan görüşmeyle ilgili;“Bizim tek bir amacımız var; hayallerimizi hayata geçireceğimiz Lüleburgaz’ı hep birlikte yaratmak ve yaşatmak. Bu doğrultuda gerek halkımızla gerek sivil toplum kuruluşlarımızla her fırsatta bir araya gelerek fikir alış verişinde bulunuyoruz. Pazarcılar odamızla da sürecin en başından beri iletişim halindeyiz. Bütün gayemiz ortak paydamız olan Lüleburgaz için en iyisini yapmak. Bu konuda ki duyarlılığından ötürü Pazarcıları Odası Başkanımız Abdullah Koç’a teşekkür ediyorum.” dedi

Görüşme, fotoğraf çekilmesinin ardından sona erdi.

Ertan BAYER

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 20 Nisan 2024, 04:41 tarihinde yazdırılmıştır.