Courier sevdalıları Cevizköy’de buluştu

Ford Courier sevdalılarının bir araya geldiği Club Courier topluluk üyeleri Lüleburgaz’a bağlı Cevizköy’de aileleriyle birlikte etkinlikte bir araya geldiler.
Courier sevdalıları Cevizköy’de buluştu  

Club Courier Kırklareli Sorumlusu Aydın Yılmaz tarafından organize edilen etkinlik kapsamında Club Courier üyeleri aileleriyle birlikte 6 Haziran Perşembe günü Cevizköy’de bir araya geldi. Etkinliğe Grup Başkanı Kadir Atasoy ile İstanbul ve Trakya’dan üyeler aileleriyle birlikte katıldı.

Grup olarak kaynaşmak amacıyla böyle bir organizasyon gerçekleştirdiklerini belirten Club Courier Kırklareli Sorumlusu Aydın Yılmaz, “Türkiye genelinde dostluklar kurmak ve birbirimize yardımcı olabilmek için kurulan grubumuz, Cevizköy’de bir araya geldi. Grubumuza kayıtlı 20 araç ile birlikte yaklaşık 70 kişi etkinliğimize katılım gösterdi. Üyelerimiz etkinliğe aileleriyle birlikte katıldı. Club Courier olarak sloganımız ‘Aile Her Şeydir’. Bu kapsamda Club Courier olarak birçok sosyal sorumluluk projesine de yer veriyoruz. Özellikle Çocuk istismarı ve kadına şiddete yönelik farkındalık çalışmaları yapıyoruz. Buluşmamızda grubumuz ve araçlarımızla ilgili sohbet ettik. Grubumuza sponsor olan firmalardan araç parçalarında, bakım ve tamir ücretlerinde indirimlerle ilgili bilgilendirmelerde bulunduk. Etkinliklerimiz tüm hızıyla devam edecek.” dedi.

Cüneyt ÜNLÜSOY

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 26 Nisan 2024, 05:59 tarihinde yazdırılmıştır.