English Time açıldı

Dünya standartlarında İngilizce eğitimi veren English Time, Lüleburgaz Özerler Mahallesi Defacto mağazasının üzerinde hizmete girdi.
English Time açıldı  

Lüleburgaz’ın sevilen matematik öğretmeni Erdinç Özdemir’in girişimiyle Lüleburgaz’a kazandırılan English Time Dil Okulu, Lüleburgazlıların dil eğitimi talebini karşılamak için eğitimlerine başladı.

Lüleburgazlıların dil eğitimi gereksinimini karşılamak amacıyla çalışmalarına başladıklarını belirten English Time Lüleburgaz Şubesi Kurucusu Erdinç Özdemir” Dil eğitimi günümüzde hepimiz için gerekli durumda. Lüleburgaz eğitime fazlasıyla önem veren bir şehir.  Şehrimizde dil eğitimi konusunda yoğun talep var. English Time olarak Lüleburgaz’da dünya standartlarında dil eğitimi vermek için buradayız. Kurumsal kimliğimizle ve belli standartlarımızla Lüleburgazlıların hizmetindeyiz. “ dedi.

Yabancı öğretmenlerle eğitim veriyoruz

Açıklamalarına devam eden Erdinç Özdemir“ Dünya standartlarında olduğu gibi her kurda en az 120 saat dil eğitimi veriyoruz.  English Time’ın kendi bünyesinde olduğu gibi Türk ve yabancı öğretmenlerden oluşan eğitim kadromuzla eğitim vermekteyiz. “ ifadelerini kullandı.

Buğra KAYA

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 28 Mart 2024, 17:34 tarihinde yazdırılmıştır.