Vali Bilgin Ramazan Bayramı’nı kutladı

Kırklareli Valisi Osman Bilgin tarafından Ramazan Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımlandı.
Vali Bilgin Ramazan Bayramı’nı kutladı  

Vali Bilgin, kutlama mesajında şu ifadelere yer verdi; “Dostluk ve kardeşliğin sıcaklığını hissettiğimiz, birlik ve beraberliğimizi pekiştirdiğimiz, huzur, rahmet ve bereketi kuşanmış bir Ramazan Ayı’nı daha idrak ederek bayrama kavuşmanın sevinç ve mutluluğunu yaşamaktayız. Bayramlar, millet olarak dayanışma, kaynaşma, birlik ve beraberlik duygularımızın en üst seviyede yaşandığı, sevgi, dostluk, kardeşlik ve manevi duygularının en üst seviyede hissedildiği müstesna günlerdir.

Bu mübarek günde dargınlıkları ve kırgınlıkları bir kenara bırakarak, birbirimizi kucaklamalıyız. Sevinmek kadar sevindirmenin de büyük önem taşıdığı bu özel günlerde, sosyal yardımlaşma ve dayanışmanın da gereği olarak yoksul, kimsesiz, hasta ve yaşlıları ziyaret etmek, maddi ve manevi yardımlarda bulunmak, onları sevindirmek manevi duygularımızı güçlendirecektir.

Yaşamımızı zenginleştiren ve renklendiren bayramları, insanların birbirine yakınlaşması, kaynaşması, üzüntülerin yerini sevincin alması, kardeşlik ve dostluk bağlarının canlanması, birliğimizin daha da güçlenmesi için önemli birer fırsat olarak değerlendirmeliyiz.

 Bu duygu ve düşüncelerle Ramazan Bayramının Ülkemize,  Milletimize ve tüm İslam âlemine hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.

Cüneyt ÜNLÜSOY

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 18 Nisan 2024, 15:54 tarihinde yazdırılmıştır.