Mahmut Erdal’dan 19. iftar

Radyo 39’un sahibi Lüleburgazlı işadamı Mahmut Erdal, bu yıl Altıyol’da 19. kez iftar vererek mahalle sakinlerini bir araya getirdi.
Mahmut Erdal’dan 19. iftar

Kadir Gecesinde gerçekleştirilen iftar programına Lüleburgaz Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Fahri Özkan, MHP Lüleburgaz İlçe Başkanı  İlkay Karataş, AK Parti Kırklareli eski İl Başkanı Avukat Ahmet Zeki Kılavuz, Hürfikir Gazetesi Sahibi Murat Mahir Altan, Lüleburgaz Kuaförler Odası Eski Başkanı  Hamdi Karakuş ile Lüleburgaz’ın tanınmış simaları katıldı.

 

Lüleburgaz Altıyol’da buluna 3 Müzisyenler Derneği Başkanı ve Federasyon Başkanı’nı ile Ayhan Demirel’in destekverdiği iftar programı öncesinde Altıyol’un Türkiye çapında meşhur olan Mehteran Takımı bir gösterdi yaptı.

 

İftar programından sonra sohbet ettiğimiz Lüleburgazlı işadamı Mahmut Erdal; “Amacımız mahallemizde zengin fakir demeden herkesi bir araya getirmekti. Bunu başardık. Bu yıl 19. sunu gerçekleştirdiğimiz iftar programını daha uzun yıllar sürdürürüz. Çocuklarım ve torunlarım da bunu devam ettirir. Birlik ve beraberlik için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

 

Ertan BAYER

 

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 20 Nisan 2024, 16:13 tarihinde yazdırılmıştır.