Cebelli’den ilk 500’de yer alan firmalara tebrik mesajı

Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İlhami Cebelli, Türkiye’nin ilk 500 büyük sanayi kuruluşu arasında yer alan Lüleburgaz ve çevresindeki firmaları kutladı.
Cebelli’den ilk 500’de yer alan firmalara tebrik mesajı  

İstanbul Ticaret ve Sanayi Odası tarafından geçtiğimiz günlerde, Türkiye’nin İlk 500 Büyük Sanayi Kuruluşu açıklandı. Açıklanan listede Lüleburgaz ve çevresinden 9 firma kendisine yer buldu. Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İlhami Cebelli listede yer alan firmalara kutlama mesajı yayınladı.

Başkan Cebelli mesajında “Odamızın hizmet sınırları içerisinde yer alan 9 firmamız, İstanbul Sanayi Odası tarafından üretimden satışlara, satış hâsılatına, brüt katma değere, öz sermayeye, net aktifler tutarına, dönem karı tutarına, ihracat tutarına ve ücretle çalışanlar ortalamasına göre belirlenen Türkiye’nin İlk 500 Büyük Sanayi Kuruluşu listesi içinde önemli sıralarda yer almıştır. Küresel manada ekonomik dalgalanmaların sıkça yaşandığı bu dönemde 9 firmamızın yakaladığı bu başarıyla gurur duyuyoruz. Odamız üyesi bu firmaların bölgemizde olması, istihdam ve katma değer yaratmasını önemli buluyoruz. Türkiye’nin İlk 500 Büyük Sanayi Kuruluşu” listesinde yer alması bölgemiz açısından güç ve moral kaynağı sağlamakta olup,9 firmamızı kutluyor başarılarının devamını diliyorum” ifadelerine yer verdi.

Buğra KAYA

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 25 Nisan 2024, 20:20 tarihinde yazdırılmıştır.