U16 Liginde şampiyon Lüleburgazspor

Lüleburgazspor, U19 ve U17 liglerinin ardından namağlup bir şekilde U16 Futbol Ligi’nde de şampiyon olarak Marmara Bölge Şampiyonasına gitmeye hak kazandı.
U16 Liginde şampiyon Lüleburgazspor  

Kırklareli Amatör Süper Ligden A Takımı ile BAL’a yükselen Lüleburgazspor, alt yapı takımlarıyla da adından söz ettirmeye devam ediyor. Bu sezon Kırklareli’nin alt yapı liglerinde U19 ve U17’de şampiyonluk yaşayan Lüleburgazspor U16 Ligi’nde de namağlup şekilde şampiyon oldu. İkinci sıradaki Lüleburgaz Atletikspor takımına 6 puan fark açan Lüleburgazspor, ligde çıktığı 10 maçın 9’unu kazanmış, 1 maçı ise beraberlikle sonuçlanmıştı.

Şampiyon Lüleburgazspor, 12-15 Haziran’da Tekirdağ’da yapılacak Marmara Bölge Şampiyonasında Kırklareli’ni temsil etmeye de hak kazandı.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Kulüp Başkanı Şenol Turan, “Şampiyonlukta emeği olan başta Yüksel Hocamı ve Futbolcu kardeşlerimi tebrik ediyor, Lüleburgaz’ın resmi kurumlarını ve Ticaret Odasını Lüleburgazspor’a sahip çıkmasını bekliyoruz. Zira bu takım Lüleburgaz’ın tek marka değeridir.” dedi.

Cüneyt ÜNLÜSOY

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 19 Nisan 2024, 12:04 tarihinde yazdırılmıştır.