Emekli Sen’de Başkan tekrar Andoğlu seçildi

Disk Emekli Sen Lüleburgaz Şubesi, 1. Olağan Genel Kurul toplantısını 28 Mayıs Salı günü saat 14.00’da gerçekleştirildi.
Emekli Sen’de Başkan tekrar Andoğlu seçildi  

Gerçekleştirilen Genel Kurul Toplantısına Disk Genel İş Trakya Şube Başkanı Salim Şen, Disk Emekli Sen Genel Başkan Yardımcısı Haşim Korkmaz, Disk Tekstil İş Sendikası Örgütlenme Daire Başkanı Savaş Testici, Disk Emekli Sen Edirne Şube Başkanı Sait Dayıoğlu, Disk Emekli Sen Babaeski Şube Başkanı Ercan Eren, Disk Emekli Sen Kırklareli Şube Başkanı Necmi Uçar, Disk Emekli Sen Trakya Bölge Temsilcisi Taner Günerbüyük, Disk Emekli Sen Tekirdağ Şube Sekreteri Gürkan Cinci, CHP İlçe Başkanı Bülent Metin ve Emekli Sen üyeleri katıldı.

Disk Emekli Sen Lüleburgaz Şube Başkanı Kemal Andoğlu, toplantının açılış konuşmasında tekrar başkanlık görevi yapmak istemediğini belirterek, “Özgürlük ve Demokrasi Mücadelesinde Emekli Olunmaz diyen Sevgili Disk Emekli-Sen Üyesi Arkadaşlarım, çiçeği burnunda, kurulalı henüz iki ay bile olmayan Disk Emekli-sen Lüleburgaz Şubemizin 1. Olağan Genel Kuruluna hepiniz hoş geldiniz. Ben, bu dönem yönetim kuruluna da üst kurul delegeliğine de aday değildim ve halen de değilim. Elinizdeki liste, daha önce yapılan istişareler ve dün yapılan üye toplantısında benim inisiyatifim dışında oluşturulmuş bir liste. Yani, şu an değiştirebilirsiniz. Fakat ben yönetimin sadece kâğıt üzerinde olduğuna inanan biriyim. Tüm üyelerimiz aynı yetkiye sahiptir ve alınan kararlarda söz sahibidir. Benim aday olmamam, sendikamla bağımın kopmasına en küçük bir etkide bulunmayacak, emekli sınıfı ve sendikamız için çalışmalarım aynı şekilde devam edecektir.” dedi.

Konuşmanın ardından saygı duruşuyla başlayan toplantı Divan Başkanlarının belirlenmesiyle devam etti. Genel Kurul’da Divan Başkanları Disk Genel İş Trakya Şube Başkanı Salim Şen ve Disk Emekli Sen Genel Başkan Yardımcısı Haşim Korkmaz seçildi. Divan’da Yazman olarak ise Disk Emekli Sen Tekirdağ Şube Sekreteri Gürkan Cinci görev aldı. Toplantıda faaliyet raporu, gelir gider raporu ve tahmini bütçe okundu. Daha sonra Başkan seçimi yapıldı. Tekrar Başkan olmak istemeyen Kemal Andoğlu, Sendika üyeleri tarafından yapılan ısrarlarla oybirliği ile tekrardan Başkanlığa seçildi.

Başkan Kemal Andoğlu’nun Yönetim Kurulu asil listesi şu şekilde; Aysel Tan, Yaşar Varol, Bülent Kır, Fuat Variş, Necmi Arda ve Avni Berberoğlları.
Denetleme Kurulu Asil Üyeleri; Semra Talay, Murat İftar ve Bayram Nehir.
Disiplin Kurulu Asil Üyeler; Fahri Karagöz, Feyzi Özfidan ve Sevinç Kır.
Üst Kurul Delegeleri Asil; Kemal Andoğlu, Yaşar Varol ve Taner Günerbüyük.

Cüneyt ÜNLÜSOY

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 02 Mayıs 2024, 01:12 tarihinde yazdırılmıştır.