Rotary Kulübü’nden engelli öğrencilerine tablet

Lüleburgaz Rotary Kulübü, her yıl olduğu bu yıl da sosyal sorumluluk projelerine devam ederek, 4 görme engelli öğrenciyi sevindirdi.
Rotary Kulübü’nden engelli öğrencilerine tablet  

 

 

Lüleburgaz’da Rotary Kulübü tarafından 4 görme engelli öğrenciye tablet bilgisayar hediye edildi.

 

Sosyal sorumluluk projesi kapsamında görme engelli öğrencilerin teknolojiden daha fazla yararlanması adına en çok ihtiyaç duydukları malzemenin tablet bilgisayar olduğunu tespit eden Rotary Kulübü üyeleri, Lüleburgaz’da farklı okullarda okuyan 3, 5 ve 6’ncı sınıf öğrencileri Taha Ender Toprak, Ahmet Yılmaz, Emirhan Küçük ve Elif Simay Kerkenez’e tablet bilgisayar alıp hediye etti.

 

Lüleburgaz Rotary Kulübü 2018-2019 Dönem Başkanı İlhan Taşkın ve yönetim kurulu üyeleri, önceki gün  

 

Lüleburgaz Kaymakamı Mustafa Kaya, Lüleburgaz Cumhuriyet Başsavcısı Muhammet Sami Saçkan, AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, Lüleburgaz İlçe Milli Eğitim Müdürü Nedim Çetin’le birlikte

 

Lüleburgaz’da TOKİ’de bulunan Şehit Pilot Üsteğmen İbrahim Gerçek İlkokulu’na giderek burada öğrencilere tablet bilgisayarlarını hediye ettiler.

 

Mutlulukları yüzlerinden okunan çocukların tablet bilgisayarı en iyi şekilde kullanabilmeleri için kablosuz klavye de verildi.

 

Lüleburgaz Kaymakamı Mustafa Kaya, Rotary Kulübü’nün görme engelli öğrencilere olan bu yardımının önemli olduğunu belirterek; “Öğrencilerimiz, teknolojinin imkanlarından daha iyi yararlanacak ve çeşitli programlar sayesinde bu tabletleri bir rehber olarak kullanabilecekler. Rotary Kulübü’ne teşekkür ediyorum” dedi.

 

Lüleburgaz Rotary Kulübü 2018-2019 Dönem Başkanı İlhan Taşkın da “Günümüzde cihazlar gelişiyor, teknoloji gelişiyor. Bölgemizde en çok neye ihtiyaç duyuluyor diye sorduk ve bu ihtiyacı tablet bilgisayar olarak belirledik. Öğrencilerimize hafıza kapasitesi yüksek, kolay taşınabilir tablet bilgisayarlar hediye ettik. Sosyal sorumluluk projelerimiz devam edecek” şeklinde konuştu

 

Tablet bilgisayarları alan öğrenciler daha sonra protokol üyelerine teşekkürlerini belirten yazıları sundu.

 

 Ertan BAYER

 

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 19 Nisan 2024, 08:08 tarihinde yazdırılmıştır.