Karadenizliler Derneği’nden iftar

Lüleburgaz Karadenizliler Derneği geçtiğimiz Cumartesi günün akşamı iftar programı düzenledi.
Karadenizliler Derneği’nden iftar  

Lüleburgaz-Turgutbey yolu üzerinde bulunan Carmen Wedding Haouse’de düzenlenen iftar programında Lüleburgaz Karadenizliler Derneği Başkanı Başkanı Siyami Aslan ve Yönetim Kurulu Üyeleri davetliler kapıda karşıladı.

 

İftar programına Kırklareli Valisi Osman Bilgin, Lüleburgaz Kaymakamı Mustafa Kaya, Lüleburgaz Cumhuriyet Başsavcısı Muhammet Sami Saçkan, Belde Başkanları, Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İlhami Cebelli, Lüleburgaz Ticaret Borsası Başkanı Kenan Var, Eski Milletvekilleri, AK Parti Lüleburgaz İlçe Başkanı Tanzer Koç, Lüleburgazspor Eski Teknik Direktörü Hasan Al, Karadeniz Bölgesi’nde bulunan illerde ki sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

 

İftar açılış duasından sonra oruç açıldı. İftar yemeğinin ardından şükür duası okundu.

 

Yemeğin ardından slayt gösterisi ile Trabzon tanıtıldı.

 

Daha sonra 20 Mayıs 1978 doğumlu Kırklareli Valisi Osman Bilgin için Lüleburgaz Karadenizliler Derneği Başkanı Siyami Aslan, iftar programının yapıldığı 25 Mayıs 2019 Cumartesi gününün akşamı sürpriz bir doğum günün programı düzenledi.

 

Doğum günün ardından da Kırklareli Valisi Osman Bilgin’e 39 forma numaralı üzerinde isminin yazılı olduğu Trabzonspor forması armağan edildi.

 

Kırklareli Valisi Osman Bilgin yaptığı açıklamada; Trabzonluyum ama Kırklareli’nin çok seviyorum. Telefon numaramın son dört rakamı Trabzon’un plakası 61 ve  Kırklareli”nin plakası 39” dedi.

 

Daha sonra Karadenizli ve Lüleburgazlı ses sanatçıları sahne alarak İftar programına şölen havasında Ramazan Gecesine çevirdi.

 

Lüleburgaz Karadenizliler Derneği Başkanı Siyami Aslan iftar programına katılanlara teşekkür etti.

 

Ertan BAYER

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 23 Nisan 2024, 16:44 tarihinde yazdırılmıştır.