Lüleburgaz’da elektrik trafosunda patlama oldu

Lüleburgaz Yıldız Mahallesi Görkem 4.Ara Sokak’ta bulunan elektrik trafosunda 16 Mayıs 2019 perşembe günü hava koşullarından dolayı şiddetli patlama meydana geldi.
Lüleburgaz’da elektrik trafosunda patlama oldu  

Meydana gelen patlamada trafonun elektriğinin bağlı bulunduğu Fazlıoğlu Apartmanı’nda sarsılma yaşandı. Bunun üzerine Fazlıoğlu Apartmanı’nda yaşayan Lüleburgazlı esnaf Gönül Çelik, Yıldız Mahalle Muhtarı Ümit Öztürk’le iletişime geçerek mahallede bulunan trafoların kaldırılıp elektrik tellerinin yer altından geçirilmesi için harekete geçti.

Olayın yaşandığı sırada apartman önünde 10 adet aracın bulunduğu ve faciadan dönüldüğünü söyleyen Lüleburgazlı esnaf Gönül Çelik “ Deprem olmuş gibi sallandık. Evin içi güneş gibi aydınlandı. Çok korktum. Önce kombi patladı sanıp kombiye koştum. Evdeki elektrikli cihazların tümü aşırı yüklenmeden arızalandı. Hava koşullarının kötü olduğu her zaman apartman sakinleri olarak korku dolu anlar yaşıyoruz. Bir daha böyle tehlikeli durumların yaşanmaması amacıyla Lüleburgaz’da bulunan tüm trafoların kaldırılması için tüm muhtarlıklarımızla imza kampanyası başlatacağız” dedi.

Buğra KAYA

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 25 Nisan 2024, 16:22 tarihinde yazdırılmıştır.