Okul dışarıda

Lüleburgaz’da bu yıl okul dışarıda etkinliği yapıldı.
Okul dışarıda  

Bu yıl Lüleburgaz İstiklal İlkokulu 1/A sınıfı Nalan Obuz, 1/B. Sınıfı Şerife Kadem, 1/D sınıfı Diler Basal, 2/C sınıfı Neşe Malçok ve 3/C sınıfı Özlem Fışkın öğretmenlerin liderliğinde etkinliğe destek verdi.

Sabah saatlerinde ana derslerle ilişkilendirilen çalışmalar, öğleden sonra çuval yarışı, çember çevirme gibi yarışlarla eğlenceli hale dönüştü.

Okul Dışarıda Günü açık havada öğrenmeyi ve oynamayı kutlamak,   ilham vermek için yapılan küresel bir kampanya idi.

Milli Eğitim Bakanlığı’nın da destek verdiği kampanya da bu yıl dünya çapında 1 milyon 733 bin 334 öğrenci, Türkiye çapında ise 669 bin 489 öğrenci  bu etkinliğe katıldı.

Bu yıl   Lüleburgaz İstiklal İlkokulu  1/A sınıfı Nalan Obuz, 1/B. Sınıfı Şerife Kadem,  1/D sınıfı Diler Basal, 2/C sınıfı Neşe Malçok   ve 3/C sınıfı Özlem Fışkın öğretmenlerin liderliğinde etkinliğe destek verdi.

Sabah saatlerinde  ana derslerle ilişkilendirilen çalışmalar, öğleden sonra çuval yarışı, çember çevirme gibi yarışlarla  eğlenceli hale  dönüştü.

1/A sınıfı  yürüttüğü etwinning projelerinden “KİDS ARTS PLUS “ kapsamında okul bahçesinde ebru sanatını, 2/C sınıfı ise geleneksel hale getirdikleri “Uçurtma Şenliğini” bu günle birleştirerek etkinliğe renk kattı.

Dışarıda yapılan bu etkinlikler veliler tarafından da tam destek gördü.

Ertan BAYER

 

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 20 Nisan 2024, 14:24 tarihinde yazdırılmıştır.