CHP Parti okulunda Belediye Meclis Üyesi eğitimi verildi

Cumhuriyet Halk Partisi Parti Okulu 31 Mart yerel seçimlerinde seçilen belediye meclis üyeleri ile Kırklareli SMM Odası binasında “Sosyal Demokrat Belediyecilik ve Belediye Meclis Üyeleri” eğitimi gerçekleştirdi.
CHP Parti okulunda Belediye Meclis Üyesi eğitimi verildi  

Yerel yönetimler konusunda uzman eğitmenlerin katıldığı CHP Parti Okulu sorumlusu eski Mersin Milletvekili Aytuğ Atıcı önderliğinde yapılan eğitim Kırklareli İl Eğitim Koordinatörü Özgür Kaya’nın koordinasyonunda gerçekleştirildi.

CHP‘nin tüm ilçe başkanlarının ve tüm ilçelerdeki belediye meclis üyelerinin katıldığı eğitim sabah 9’da başlayıp akşam 6’ye kadar devam etti.

Eğitim sonunda eğitimi tamamlayan belediye meclis üyelerine “Sosyal Demokrat Belediyecilik” sertifikası verildi.  Lüleburgaz belediye meclis üyelerinden Burcu Sabancılar, Günsel Solak, Nihal Organ, Gülcan Ayışığı ve İlçe Başkanı Bülent Metin eğitimden sonra “Sosyal Demokrat Belediyecilik” sertifikası almaya hak kazandılar.

Kırklareli İl Eğitim Koordinatörü Özgür Kaya, eğitimin her alanda olduğu gibi siyasette de önemini vurgu yaparak; “Kırklareli 8 ilçesinin 5’inde muhalefete düşmüş, partimizin  belediye meclis üyelerinin haklarını sorumluklarını ve görevlerinin bilmesinin son derece önemli olduğuna inanıyoruz. Bizlere güvenerek destek veren halkımızın haklarını sonuna kadar savunmak ve Atatürkçü ve Sosyal Demokrat çizgisinden ayrılmadan halka hizmetin gereklerini vurgulandığı bu eğitim son derece başarılı olmuştur.  Tüm katılımcılarımıza, İlçe Başkanlarımıza, İl Eğitim Sekreteri Olcay Kaya şahsında tüm İl Yönetimimize, başta Aytuğ Atıcı olmak üzere tüm eğitimcilerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

Ertan BAYER

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 19 Nisan 2024, 04:16 tarihinde yazdırılmıştır.