Köse ailesinin mutlu günü

Lüleburgaz Eski Sanayi Esnaflarından Ahmet Köse, Ceren Çetin ile 24 Mayıs Cuma günü gerçekleştirilen nikâh töreni ile dünya evine girdi.
Köse ailesinin mutlu günü  

Vasfiye ve Ersan Çetin çiftinin biricik kızları Ceren Çetin ile Nurten ve Bayram Köse çiftinin oğulları Ahmet Köse, dün saat 14.00’da düzenlenen törenle hayatlarını birleştirdiler. Nikâh törenine genç çiftin aileleri, akrabaları, yakın arkadaşları ve esnaf dostları katıldı.

Çiftin nikâhını Lüleburgaz Belediyesi Yazı İşleri Müdürü Türkan Rodoplu kıyarken, Ahmet Köse’nin nikâh şahitliğini Birol Balkan, Bilal Karakuş, Ceren Çetin’in nikâh şahitliğini ise Damla Çelik ve Kardelen Efe yaptı.

Düğünlerinin 16 Haziran Pazar akşamı Olcay Cadde Düğün Salonunda gerçekleştirileceğini belirten Ahmet Köse, nikâh töreninin ardından yaptığı açıklamada “2 yıllık birlikteliğimizi mutlulukla sonlandırdığımız için çok sevinçliyiz. Allah herkese böyle mutlu olmayı nasip etsin. Katılan tüm dostlarıma teşekkür ediyorum.” dedi.

Hürfikir Gazetesi olarak Çetin ve Köse ailelerini tebrik eder, Ahmet ve Ceren Köse çiftine de ömür boyu mutluluklar dileriz.

Cüneyt ÜNLÜSOY

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 26 Nisan 2024, 18:25 tarihinde yazdırılmıştır.