Amatör 2.Ligde 12.hafta maçları yarın

Kırklareli Amatör 2. Futbol Ligi A ve B Gruplarında 12.hafta maçları 26 Mayıs Pazar günü (yarın) oynanacak.
Amatör 2.Ligde 12.hafta maçları yarın  

A Grubunda bir üst lige çıkmayı haftalar öncesinde garantileyen Ovacık Gençlikspor, şampiyonluk için sadece 1 puana ihtiyacı var. Lüleburgaz İstasyon Sentetik Sahada Düğüncülü Çiçekspor’u konuk edecek olan Ovacık Gençlikspor rakibini sorunsuz geçerek ligin bitimine 2 hafta kala şampiyonluğunu ilan etmek istiyor. İkinci sıradaki Hamitabatspor ise üçüncü sırada bulunan Osmancık Gençlikspor ile karşılaşacak. Hamitabatspor kazanması durumunda bir üst lige çıkmayı garantileyecek.

Kırklareli 2. Amatör Lig A Grubu 12.hafta fikstürü; saat 14.00 Ovacık Gençlikspor-Düğüncülü Çiçekspor, saat 16.00 Hamitabatspor-Osmancık Gençlikspor, saat 17.00 Karakoçspor-Kayaspor, Özerspor0-3 Sinanlı Gençlergücüspor (hükmen).

B Grubunda ise şampiyonluğun iki büyük adayı Vizeacarspor ile Hürriyetspor karşı karşıya gelecek. Vize Sentetik Sahada oynanacak mücadelede namağlup Vizeacarspor’un kazanması durumunda puan farkını 6’ya çıkaracak ve şampiyonluğunu ilan edecek. Hürriyetspor’un kazanması durumunda şampiyon ileriki haftalarda belli olacak. Beraberlik durumunda ise puan farkı 3’e çıkacak ve şampiyonun kesinlik kazanması 1 hafta ertelenecek.

Kırklareli 2. Amatör Lig A Grubu 12.hafta fikstürü; saat 15.00 Karahıdırspor-Eskitaşlıspor, saat 16.00 Vizeacarspor-Hürriyetspor, Geleceğin Yıldızlarıspor 0-3 Alpullu Gençlikspor (hükmen), Kırıkköyspor 0-3 Düğüncübaşıspor (hükmen).

Cüneyt ÜNLÜSOY

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 19 Nisan 2024, 13:13 tarihinde yazdırılmıştır.