Mustafa Kalecik’ten Meral Akşener’e ziyaret

31 Mayıs 2019 tarihinde yapılan Mahalli İdareler Seçimlerinde İYİ Parti Lüleburgaz Belediye Başkan Adayı olan Makine Mühendisi Mustafa Kalecik, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i Ankara’da ziyaret etti.
Mustafa Kalecik’ten Meral Akşener’e ziyaret  

Gerçekleştirilen ziyaret kapsamında Akşener ve Kalecik, yaklaşık 20 dakikalık görüşmesinde yerel seçimlerle ilgili değerlendirmelerde bulundular. Seçimler kapsamında yapılan çalışmalar, alınan oylar, verilen ve verilmeyen destekler ile parti içi konular konuşuldu. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Kalecik’e ziyaretinden dolayı teşekkür ederek Trakya Bölgesi’ni ve Lüleburgaz’ı yakından takip ettiğini belirtti.

Mustafa Kalecik, Akşener ziyaretinin ardından İYİ Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın’ı ve İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan’ı ziyaret etti ve daha sonra grup toplantısına katıldı.

Gerçekleştirilen ziyaretlerde Kalecik’e İYİ Parti Kırklareli İl Gençlik Kolları Başkanı Cemre Nur Kurnaz, İYİ Parti Lüleburgaz İlçe Gençlik Kolları Başkanı Atakan Gülmez eşlik etti.

Cüneyt ÜNLÜSOY

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 16 Nisan 2024, 21:37 tarihinde yazdırılmıştır.