Kastamonulular Derneğinden iftar yemeği

Trakya Kastamonulular Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, 18 Mayıs Cumartesi akşamı üyelerine iftar yemeği verdi.
Kastamonulular Derneğinden iftar yemeği  

Trakya Kastamonulular Derneği tarafından 8.’si bu yıl yapılan geleneksel iftar yemeği Yeni Sanayi Düğün Salonunda gerçekleştirildi. İftar yemeği programına Kastamonu Devrekani’li olan Tekirdağ Saray Kaymakamı Adnan Tezcan, Lüleburgaz İŞKUR Müdürü Ahmet Selim Keskin, Çorlu Tüm Kastamonulular Derneği Ali Topçu, dernek üyeleri ve çevre şehirlerde yaşayan Kastamonulular katıldı. Başkan İlhan İnan tarafından düzenlenen iftar yemeği programı ilahilerin okunmasıyla başladı. Ardından semazen gösterisi yapıldı. Gösterilerin ardından okunan ezanla birlikte oruçlar açıldı.

İftar yemeğinin ardından Başkan İlhan İnan, yaptığı konuşmada kendisini bu organizasyonda yalnız bırakmayan tüm hemşerilere teşekkür ederek, “Kastamonulular Derneğimizin 8.iftarıdır bu. 650 kişilik iftar yemeği veriyoruz. Bizlere bu gururu yaşattığınız için sizlerden Allah razı olsun. Derneğimiz güçlü bir çınar ağacı oldu. Dallandıkça büyüyor. Lüleburgaz’da çok iyi bir dostluğumuz, çok iyi bir ahbaplığımız bulunuyor. İnşallah Cenabı Allah beni sizlere yaptığım hizmetlerden dolayı mahcup etmez. Beni hiçbir etkinliğimde yalnız bırakmadığınız için şükranlarımı, saygılarımı arz ediyorum.” dedi.

Başkan İnan’ın ardından konuşan Saray Kaymakamı Adnan Tezcan,  “Çok kıymetli Trakya Kastamonu Dernek Başkanımız İlhan İnan ve Yönetim Kurulu Üyeleri ve çok kıymetli hemşerilerim. Başkan İlhan İnan ve Yönetimi Lüleburgaz’da Kastamonuluların yalnız olmadığını gösterdiler. Böyle derneklerin olması çok güzel bir şeydir. Birlikten kuvvet doğar. İlhan Başkanıma ve diğer başkanlara teşekkür ederim.” şeklinde konuştu.

İftar Yemeği programı konuşmaların ardından sona erdi.

Cüneyt ÜNLÜSOY

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 19 Nisan 2024, 19:07 tarihinde yazdırılmıştır.