İktidarın yalancısı olma Halkın doğrusu ol

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Bülent Metin, gazetemizin köşe yazarı İlyas Şen’in CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na hakaret eden köşe yazılarına cevaben bir açıklama yaptı.
İktidarın yalancısı olma   Halkın doğrusu ol  

İlyas Şen’in doğru olmayan hikayeler uydurup daha sonra da bu hikayelerin ışığında CHP’ye ve Atatürk’e saldırdığını belirten Bülent Metin yaptığı açıklamada şunları söyledi. “Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 9 Eylül 1923’te Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk tarafından kurulmuş kurulduktan 40 gün sonra da Türkiye Cumhuriyeti’ni kurmuştur. 96 yıllık bu Çınar hiçbir zaman kişilere bağlı kalmamış doğrunun yanında yer almıştır. Ülkemizi de 3 Kasım 2002 yılında seçimle başa gelen AK Parti yönetmektedir. Hürfikir Gazetesi’nde yer alan köşe yazarı İlyas Şen,  iktidar partisinin 17 yıldan beri yaptıklarını görmezden gelip muhalefet partisini eleştirmekte, hatta eleştirmenin ötesinde partimize ve Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılışdaroğlu’na ve önceki Genel Başkanlarımıza hakaret etmektedir. İlyas Şen son olarak yazdığı bu yazıları da başkalarının yazdığını kendisinin de o kişilerin yalancısı olduğunu iddia ederek sürekli partimize ve Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’e hakaret etmektedir. Oysa ülkemiz 2011 yılından beri ciddi bir şekilde geriye gitmektedir. İnsanları ayrıştıran, kendi partisinden olmayanı terörist ilan eden İlyas Şen’in bu yazıları ve tercih ettiği dil ayrıştıran, bölen, halkı kin ve nefrete sürükleyen bir üsluptadır. Bizler bir köşe yazarı olarak Kur’an kurslarında çocuklara yapılan cinsel tacizleri, kurum ve kuruluşlarda ki yolsuzlukları, AKP’nin ekonomik başarısızlığını dile getirmesini istiyoruz. Köşe yazarlığı kalemşörlük değil halkın doğru ve düzgün bir biçimde aydınlanmasını gerektirir. Bu nedenle kendisini son kez yazılarında hakaret etmemeye davet ediyoruz. Aksi halde kendisi hakkında hukuksal işlem başlatacağız” dedi.

 

Bülent Metin devamında İlyas Şen'e yaşadığı şehrin değerini bilmesini hatırlatıp, “Lüleburgaz'da var olan barış, kardeşlik ve Demokrasi iklimini ne sen nede senin gibi anlayışa sahip olanlar bozamayacaktır” dedi.

 

Ertan BAYER

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 26 Nisan 2024, 10:31 tarihinde yazdırılmıştır.