Arslan, “Seçilen kişiler değişim getirmedi”

İYİ Parti Lüleburgaz İl Genel Meclis Üyesi Adayı Soner Arslan, yaptığı açıklamada seçimlerin bitmesinin üzerinden 1,5 aydan fazla olmasına rağmen Lüleburgaz’da hiçbir değişikliğin olmadığını belirtti.
Arslan, “Seçilen kişiler değişim getirmedi”  

İYİ Parti’nin 31 Mart 2019 tarihinde yapılan seçimlerinde İl Genel Meclis Üyesi Adayı olan Soner Arslan, seçilen kişilerin şuana kadar bir değişim getirmediğini belirterek özellikle köy yolları, yol kenarları ve köy mezarlıklarının içler acısı durumuna kimsenin el atmadığını söyledi.

Arslan, gazetemize yaptığı açıklamada “Seçimler 31 Mart’ta sona erdi ve seçilen partiler aynı oldu. Seçilenler, seçimlerin üzerinden 1,5 aydan fazla olmasına rağmen henüz bir değişim yapamadı. Ramazan ayı olmasına rağmen Lüleburgaz’ın birçok köyünde köy mezarlıkları ve yol kenarlarında bulunan reflektörler otlardan gözükmüyor. Reflektörlerin otlarla kaplı olması özellikle gece karanlığında yolun görünmesini zorlaştırıyor ve büyük kazalara neden oluyor. Ayrıca Köy yolları ise çok bozuk ve bu yollarda herhangi bir çizgi bulunmuyor. Seçilen köy muhtarları ve İl Genel Meclisi, Lüleburgaz’ın bu sorunlarına ne zaman el atacak, seçilenler ne zaman çalışacaklar? Lüleburgaz’da birçok iftar programına katılan veya ziyaretlerde bulunan seçilenler bu eksiklikleri ne zaman görecekler?” dedi.

Arslan açıklamasının sonunda ise köylere sadece oy isterken değer verilmemesi gerektiğini ve sorunların bir an evvel çözüme kavuşturulması gerektiğini belirtti.

Cüneyt ÜNLÜSOY

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 20 Nisan 2024, 00:08 tarihinde yazdırılmıştır.