Gençlik Haftası spor müsabakaları ödül töreni düzenlendi

Lüleburgaz Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından 19 Mayıs Gençlik Haftası kapsamında Lüleburgaz Yıldızları Futbol Akademisi’nde(LYFA) liseler arasında düzenlenen futbol, basketbol ve voleybol turnuvaları ödül töreni ile sona erdi.
Gençlik Haftası spor müsabakaları ödül töreni düzenlendi  

Etkinlikte bir konuşma gerçekleştiren Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Cihan Erdem” 15-19 Mayıs Gençlik Haftası edeniyle düzenlemiş olduğumuz spor müsabakalarında emeği olan herkese teşekkür ederim. Bu müsabakalarda başarılı olup ödül almaya hak kazanan, saha içinde ter dökerek mücadele eden sporcularımıza, emeklerini veren beden eğitimi öğretmenlerimize can-ı gönülden teşekkür ederim” dedi.

Ödül töreninde bayan voleybol, erkek basketbol, kadın basketbol ve erkek futbol kategorilerinde dereceye giren okullara ödülleri İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Cihan Erdem, Beden Eğitimi Öğretmeni Nihat Güder, Beden Eğitimi Öğretmeni Yahya Kaya, Beden Eğitimi Öğretmeni Şaban Ali Vatansever, Yakup Tanıyan ve Ömer Faruk Bilici tarafından verildi.

Bayanlar voleybol turnuvasında Lüleburgaz Lisesi şampiyon olurken, TPAO MTAL ikinci, Atatürk Anadolu Lisesi ve Düvenciler Anadolu Lisesi üçüncü oldu. Erkekler basketbol müsabakalarında Düvenciler Anadolu Lisesi’ne şampiyonluğa ulaşırken Özel Akım Koleji Anadolu Lisesi ikinci, Atatürk Anadolu Lisesi ve Lüleburgaz Anadolu Lisesi üçüncü oldu. Basketbol kadın kategorisinde ise Atatürk Anadolu Lisesi birinci, Lüleburgaz Lisesi ikinci, Düvenciler Anadolu Lisesi üçüncü olurken futbol kategorisinde Lüleburgaz MTAL birinci, Lüleburgaz Lisesi ikinci, Düvenciler Lisesi ve Özel Doğa Anadolu Lisesi üçüncü oldu.

Buğra KAYA

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 23 Nisan 2024, 23:37 tarihinde yazdırılmıştır.