Anasınıfı öğrencileri kendilerini sanatla ifade ediyor

Lüleburgaz Atatürk İlkokulu’nda 15 Mayıs 2019 çarşamba günü Anasınıfı C sınıfı öğrencilerinin hazırladıkları resimlerden oluşan sergi düzenlendi.
Anasınıfı öğrencileri kendilerini sanatla ifade ediyor  

Atatürk İlkokulu Resim Öğretmenleri Berna Topluoğlu Kırkar, Çiğdem Albayrak ve Stajyer Öğretmenler Melisa Baş ve Aylin Giray’ın öğrencileri 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı temalı resimlerini okulun konferans salonunda sergilediler. 25 öğrencinin eserlerinden oluşan sergide yaklaşık 100 adet eser sergilendi.

Öğrencilerinin hazırladıkları eserlere değinen Resim Öğretmeni Berna Topluoğlu Kırkar” Küçük çocuklarda özellikle okuma yazma bilmeyen küçük çocuklarda kendini ifade etmekte sanat, resim ve müzik daha ön planda oluyor. Bizde onu ön plana çıkarmaya çalıştık aslında. Kendi içlerinden geldiği gibi oldu. Sadece bizim ufak tefek yönlendirmelerimizle son hallerini aldı. Eserlerin tamamı çocuklarımızın çalışmaları. 2 öğretmen, 2 stajyer öğretmen ve 25 öğrenci ile hep beraber güzel işler yaptık. 25 öğrencinin ortak ve bireysel çalışmalarından oluşan yaklaşık 100 eserlik bir sergi oldu” ifadelerini kullandı.

Buğra KAYA  

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 16 Nisan 2024, 17:26 tarihinde yazdırılmıştır.