Pazarcılar Odasından etiket uyarısı

Lüleburgaz Seyyar Pazarcılar Esnaf Odası 11 Mayıs Cumartesi günü saat 21.00’da oda üyeleriyle toplantı yaptı.
Pazarcılar Odasından etiket uyarısı  

Prof. Dr. Necdet Tekin Gençlik Merkezi’nde gerçekleştirilen toplantı Lüleburgaz Seyyar Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Abdullah Koç Başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıya Oda Yönetimi ve Üyeler katılırken semt pazarının yerleşimi, semt pazarı gününün belirlenmesi ve kapalı pazaryeri hakkındaki sorunlar görüşüldü.

Toplantıda üyelerle birlikte alınan karara göre 8 Kasım Mahallesi’nde açılacak semt pazarı için 6 metrekare yer ve pazarın Cuma günü yapılması için başvurulmasına karar verildi. Ayrıca Kapalı Pazaryeri ile ilgili dava sürecinin ardından davanın kaybedilmesi durumunda Lüleburgaz Seyyar Pazarcılar Esnaf Odası Üyeleri Pazar açmayacaklarına karar verdiler.

Oda Başkanı Koç, pazarcı esnafını uygunsuz satış yapma konusunda da uyardı. Başkan Koç, “Sattığınız ürünlerin etiketlerine fiyatların yarısını yazmayın artık. Allah’tan korkun.” ifadelerinde bulundu. Konuşmasının devamında Lüleburgaz’a dışarıdan karpuz satılması için gelenlere izin vermeyeceklerini ve bununla ilgili çalışmalarda bulunacaklarını söyledi.

Cüneyt ÜNLÜSOY

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 26 Nisan 2024, 18:15 tarihinde yazdırılmıştır.