U14 Liginde Şampiyon Lüleburgaz Atletikspor

Kırklareli U14 Futbol Ligi Play Off Final maçında Lüleburgaz Atletikspor rakibi Vizeacarspor’u 3-2’lik skorla mağlup ederek şampiyon oldu.
U14 Liginde Şampiyon Lüleburgaz Atletikspor  

Kırklareli Sentetik Sahada 12 Mayıs Pazar günü saat 17.00’da U14 Ligi Play Off Final mücadelesinde Lüleburgaz Atletikspor ile Vizeacarspor karşı karşıya geldi. Kıran kırana bir mücadeleye sahne olan karşılaşma birçok tartışmalı pozisyona da neden oldu.

Karşılaşmanın henüz başında Vizeacarspor, 50 metreden kullandığı serbest vuruşta golü buldu ve 1-0 öne geçti. Golün ardından ataklarını sıklaştıran Lüleburgaz Atletikspor, kaptan Utkan’ın attığı golle durumu eşitledi. Lüleburgaz Atletikspor, bu dakikadan öne geçmek için birçok pozisyon yakaladı. Fakat sadece bir tanesini gole çevirebildi. Atletikspor Barış’ın attığı golle durumu 2-1’e getirdi. Tartışmalı bir pozisyonda bir golü de ofsayt nedeniyle sayılmayan Atletikspor soyunma odasına önde giren takım oldu.

İkinci devre iki takımda temkinli başlarken fazla gol pozisyonu olmadı. Maçın bitimine 5 dakika kala Vizeacarspor, kullandığı serbest vuruşta Atletikspor defansının kafasına çarpan topla 2-2’lik beraberliği yakaladı. Karşılaşmanın uzatma dakikalarının son saniyesinde bir kez daha sahneye çıkan Atletikspor kaptanı Utkan, fırsatçılığını konuşturarak defansın arkasına atılan topu iyi takip etti ve takımına kupayı getiren golü attı. Karşılaşma bu sonuçla sona ererken Lüleburgaz Atletikspor, U14 Ligi şampiyonu olarak Marmara Bölge Gruplarında Kırklareli’ni temsil etmeye hak kazandı.

Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Lüleburgaz Atletikspor Teknik Direktörü Seyfullah Konyalı, 5 yıllık emeklerinin karşılığını aldıklarını belirterek, “Biz burada takımımızla 5 yıllık emeğimizin karşılığını aldık. Karşılaşmada özellikle takım kaptanımız Utkan’ın ilk gol ve son goldeki çabası görülmeye değerdi. Takım kaptanı olmanın sorumluluğunu alarak arkadaşlarıyla beraber takımını şampiyonluğa taşıdı. Hakemlerin karşılaşmada tecrübesiz olması nedeniyle birçok pozisyonda tartışmalı kararlar verdiler. Bizim ofsaytla alakası olmayan bir golümüz verilmedi. O gol verilse maç çok farklı olurdu. Çocuklarımızın kazanma hırsı bizi çok memnun etti. Vizeacarspor’u da finale kadar gelme başarısı adına teşekkür eder, başarılarının devamını dilerim.” ifadelerinde bulundu.

Cüneyt ÜNLÜSOY

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 08 Mayıs 2024, 07:28 tarihinde yazdırılmıştır.