Büyükkarıştıran’da 3 bin kişilik iftar

Lüleburgaz’a bağlı Büyükkarıştıran Beldesi’nde önceki akşam iftar yemeği düzenlendi.
Büyükkarıştıran’da 3 bin kişilik iftar  

Büyükkarıştıran Belediyesi tarafından düzenlenen iftar yemeğine yaklaşık 3 bin katıldı.

 

Büyükkarıştıran Belediye Başkanı Ertuğrul Çamlıca, davetlileri Belediye önünde karşıladı.

 

İftar programına Lüleburgaz Kaymakamı Mustafa Kaya, Lüleburgaz Müftüsü Hiseyin Uysal, Lüleburgaz İlçe Tarım Müdürü Abuzer Sağdıç, Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İlhami Cebelli, Lüleburgaz Ticaret Borsası Başkanı Kenan Var, CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Bülent Metin, İYİ Parti Lüleburgaz İlçe Başkanı Sibel Pişkin, Babaeski Belediye Başkanı Abdullah Hacı, Evrensekiz Belediye Başkanı Mustafa Nalbant, Ahmetbey Belediye Başkanı Mustafa Altıntaş, Lüleburgaz Yağlı Tohumlar Kooperaifi Başkanı Rahim Kurt,  Hürfikir Gazetesi sahibi Murat Mahir Altan ve eşi Gülşen Altan,  Büyükkarıştıran CHP  ve İYİ Parti Yönetim Kurulu Üyeleri, Muhtarlar,  Muhtarlar, Banka Müdürleri, Dernek Başkanları ve İşadamları katıldı.

 

Gecede bir konuşma yapan Büyükkarıştıran Belediye Başkanı Ertuğrul Çamlıca; “helal yolla geçimini sağlayan ve Oruç tutan değerli müsafirlerimiz. İftar programımıza katıldığınız hepinize çok teşekkür ederim.  Allah tutulan oruçları kabul etsin. Ülkemizi içerideki ve dışarıdaki düşmanlara karşı korusun” dedi.

 

Davetliler iftar programından ayrılırken Büyükkarıştıran Belediye Başkanı Ertuğrul Çamlıca ile bol bol fotoğraf çektirdi.

 

Ertan BAYER  

 

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 28 Mart 2024, 15:44 tarihinde yazdırılmıştır.