Lüleburgazlı öğrencilere bisiklet hediye edildi

Türkiye Yardım Severler Derneği Lüleburgaz Şubesi tarafından Lüleburgaz’da ki ilk ve ortaokul seviyesinde ki başarılı ve maddi durumu iyi olmayan öğrencilere bisiklet armağan edildi.
Lüleburgazlı öğrencilere bisiklet hediye edildi  

Türkiye Yardım Severler Derneği  Lüleburgaz Şubesi tarafından 10 Mayıs 2019 cuma günü saat 11.00’da Lüleburgaz’da belirlenen ilk ve ortaokul seviyesinde ki başarılı ve maddi durumu iyi olmayan öğrencilere bisiklet armağan edildi. Milli mücadelenin 100.yılı olması dolayısıyla Ekin Atölyesi’nde düzenlenen etkinlikte seçilen 5 okuldan 11 başarılı öğrenciye bisiklet armağan edildi.

Düzenlenen etkinlikte konuşma yapan Türkiye Yardım Severler Derneği Lüleburgaz Şubesi Kurucu Başkanı Aynur Ertem “ 19 Mayıs 1919 Atamızı Anma, gençlik ve Spor Bayramımızın 100.yıl kutlaması kapsamında genel merkezimizin önerdiği ve şubemizin de katıldığı başarılı öğrencilerimize bisiklet hediye edip bu günü kutlamak istedik. Bütün çabalarımız Türkiye’nin geleceği ve teminatı olan çocuklarımızın iyi yetişmesine sağlamak ve ailesine ve topluma faydalı birer birey kazandırmaktır. Çocuklarımızı kutluyor, başarılı çalışmalarının devamını can-ı gönülden diliyorum” ifadelerini kullandı.

Buğra KAYA

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 25 Nisan 2024, 04:56 tarihinde yazdırılmıştır.