Lise’den İngilizce oyun

Lüleburgaz Lisesi İngilizce Tiyatro Topluluğu, Aşkiye Neşet Çal Sahnesi’nde “Almost, Maine” isimli İngilizce Tiyatro Oyununu sahneledi.
Lise’den İngilizce oyun  

 

Lüleburgaz Lisesi İngilizce Tiyatro Topluluğu “Almost, Maine” isimli romantik komedi türündeki tiyatro oyununu tiyatro severlerle buluşturdu. Aşka farklı bir bakış açısıyla bakan oyunda zaman zaman komik, zaman zamanda dramatik bir konu ele alındı. Türkçeye “Sıfır Derecede Aşk” adıyla çevrilen tiyatro oyunu, Türkiye’de pek çok özel tiyatro tarafından oynandığı biliniyor.

İngilizce Öğretmeni Aylin Acar tarafından yönetilen oyun, 11 Dil Sınıfı öğrencileri Beyza İnanç, Cemre Kaynak, Serhat Güldane, Taha Albayrak, Aygen Dilşad Yalçınkaya, Yusuf Mutlu, Aslıhan Hırçın, Atakan Çınar, Sıla Öztek ve Teoman Göle tarafından sahnelendi. Ayrıca oyunun ses ve ışık efektlerini Elif Beyza Özata yaptı.

İzleyenlere keyifli dakikalar yaşatan oyun, ilk defa İngilizce tiyatro oyunu izleyen seyirciler için farklı fakat güzel bir deneyim oldu. Öğrencilerin performansı ise izleyicilerden tam not aldı.

Cüneyt ÜNLÜSOY

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 25 Nisan 2024, 23:49 tarihinde yazdırılmıştır.