Bölge finallerinde Kırklareli’ni temsil ettiler

Lüleburgaz Yıldızları Spor Kulübü Kadın Halk Oyunları Ekibi, Çanakkale’de 4-5 Mayıs 2019 tarihlerinde gerçekleşen THOF Bölge finallerinde ilimizi temsil etti.
Bölge finallerinde Kırklareli’ni temsil ettiler  

Lüleburgaz Yıldızları Spor Kulübü, kısa süre önce kurulmuş olmasına rağmen faaliyet gösterdiği birçok dalda kazandığı başarılarla adından söz ettiriyor. Güliz Mert Sezgin’in antrenörlüğündeki derneğin kadın halk oyunları ekibi, geçtiğimiz aylarda Kırklareli’nde yapılan THOF Halkoyunları yarışmasında yetişkinler otantik dalda birincilik elde etmesinin ardından 4-5 Mayıs 2019 tarihlerinde Çanakkale’de gerçekleşen THOF Bölge finallerinde ilimizi temsil etti.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Kulüp Başkanı Binnur Dinç “Güliz hocam ve oyuncu arkadaşlarım bunu hak ettiler. Kar amacı gütmeyen dernekler için bu tarz yarışmalar oldukça masraflı. Bu nedenle tişört ve saz ücretlerimizi karşılayan Lüleburgaz Ticaret Borsası Başkanı Kenan Var'a, ulaşım için aracımızı tutan ve transferi sağlayan Tur-un Hüsnü Beşer'e, konaklama giderlerimizi karşılayan Şevket Muntaş ve İlhami Cebelli'ye, Başkan Yardımcım A. Yücel Kahya, Yönetim Kurulu Arzu Gezici, Yavuz Avcı’ya ve Günce Matbaasına ekibim, yönetimim ve şahsım adına teşekkür ederim." ifadelerini kullandı.

Buğra KAYA

 

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 29 Mart 2024, 13:53 tarihinde yazdırılmıştır.