Geleneksel Ayran Günü gerçekleşti

Lüleburgaz Lisesi’nde her yıl geleneksel olarak kutlanan Ayran Günü Etkinlikleri, 4 Mayıs 2019 cumartesi günü okul bahçesinde gerçekleşti.
Geleneksel Ayran Günü gerçekleşti  

Okulun Edebiyat Öğretmeni Dilek Önder’in sunumuyla gerçekleşen program saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Lüleburgaz Lisesi Müdürü İsmail Yener’in konuşmasının ardından Lüleburgaz Lisesi’nin ilk mezunlarından Mehmet Ali Karakoç, duygu ve düşüncelerini aktardı. Lüleburgaz Lisesi’nin 9.sınıf öğrencisi Miray Yüksekdağ’ın konuşmasının ardından ise Lüleburgaz Lisesi’nin Anadolu Lisesi olarak mezun verdiği ilk öğrencilerinden Embiye Özkan konuşmasının gerçekleştirdi.

Program; Lüleburgaz’ın yerel şairi Bektaş Yavuz’un Lüleburgaz Lisesi için yazdığı şiiri okumasıyla devam etti. Daha sonra Lüleburgaz Lisesi’nin 50.Yıl Mezunlarını temsilen Necmi Duran bir konuşma gerçekleştirdi.

Duran konuşmasında” Bizler çok şanslıyız ki mezuniyetimizin 50.yılına eriştik. Bu konuşmayı yapmakta bana nasip olduğu için çok mutluyum. Mezuniyetimizin 50.yıl dönümünün kıymetini bilelim. Bu bir şölendir. Değerli arkadaşlarım darısı sağlık ve afiyet içinde gençlerimizin başına. Birbirinden değerli her birinin ayrı ayrı izlerini taşıdığımız bütün öğretmenlerimizi şükranla anıyoruz. Ebediyete intikal etmiş öğretmenlere ve arkadaşlarımıza Allah’tan rahmet, hasta olan arkadaşlarımıza da şifa diliyorum. Bugün mutlu günümüzün gerçekleşmesinde emeği geçen başta okul müdürümüz ve mesai arkadaşlarına, Gürel Balkan Bey’e şahsım ve arkadaşlarım adına teşekkür eder, hepinizi kucak dolusu sevgi ile selamlarım.” ifadelerini kullandı.

Necmi Duran konuşmasının ardından okulun mezuniyet kütüğüne 50.yıl mezunları adına plaket çaktı. 50.Yıl mezunlarına, mezuniyetleri anısına düzenlenen belgelerin verilmesi ve kep atma töreninin ardından okulun Müzik Öğretmeni Onur Şenel yönetiminde düzenlenen müzik dinletisiyle etkinlikler sona erdi.

Etkinliklerin ardından pilav-ayran ikramında bulunuldu.

Buğra KAYA

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 19 Nisan 2024, 18:28 tarihinde yazdırılmıştır.