“Saf” filmi Yönetmen ve Yapımcıları Lüleburgaz'a geliyor

Lüleburgaz’ı bağımsız sinemanın en iyi örnekleriyle buluşturan Lüleburgaz Sinema Topluluğu’nun bu haftaki konukları “Saf” isimli filmin yönetmeni Ali Vatansever, yapımcıları Selin Vatansever ve Oya Özden olacak.
“Saf” filmi Yönetmen ve Yapımcıları Lüleburgaz'a geliyor  

Lüleburgaz Sinema Topluluğu yönetmen katılımlı gösterimlerine tüm hızıyla devam ediyor. 8 Mayıs Çarşamba günü yapılacak gösterim 30.Ankara Film Festivalinde En İyi Yönetmen (Ali Vatansever) ve En İyi Kadın Oyuncu (Saadet Işıl Aksoy) Ödüllerini ayrıca Amerika Birleşik Devletlerinde düzenlenen Palm Spring Film Festivalinde Özel Mansiyon Ödülünü kazanan Saf filmi yönetmeni Ali Vatansever, yapımcıları Selin Vatansever ve Oya Özden'in katılımıyla gerçekleştirilecek. Bercadia AVM içinde yer alan Cineistanbul'da yapılacak gösterim sonrasında film ekibiyle bir söyleşi gerçekleştirilecek.

Daha önce “El Yazısı” isimli film ile tanınan Ali Vatansever, ikinci filmi “Saf” ile İstanbul'un en büyük gecekondu semtlerinden Fikirtepe'de yaşanan kontrolsüz kentsel dönüşüm ekseninde  yeni evli bir çift üzerinden bir vicdan ve  değişim hikayesine imza atıyor.

Cüneyt ÜNLÜSOY

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 24 Nisan 2024, 05:36 tarihinde yazdırılmıştır.