Akım Koleji fidan dikti

TEMA Vakfı Lüleburgaz Şubesi, Akım Koleji Ortaokul ve Lisesindeki Öğretmenler ile Öğrencilerle birlikte fidan dikim etkinliği düzenledi.
Akım Koleji fidan dikti  

Lüleburgaz’a bağlı Eskitaşlı Köyünde gerçekleştirilen etkinlik kapsamında 100 adet Erguvan, 100 adet Akçaağaç fidanı olmak üzere toplam 200 adet fidan toprakla buluştu. Köy Muhtarlığı tarafından açılan çukurlara fidanlar dikildi ve can suyu verildi. Dikilen fidanların köy muhtarlığı tarafından yaz mevsimi boyunca sulanacağı ve bakımlarının yapılacağı belirtildi. Dikim etkinliği sırasında çıkan naylon poşetler çevre kirliliğine neden olmaması için toplandı. Dikim işleminin tamamlanmasının ardından etkinliğe son verildi.

TEMA Vakfı Lüleburgaz Sorumlusu Orman Yüksek Mühendisi Vicdan Aladağ, “Etkinliğin gerçekleştirilmesinde emeği geçen Muhtar Samet Dağtaş’a, önceki Muhtar Selami Tezcan’a, Akım Koleji  Müdürü  Ozan Bozkuş ve Selda Güven’e, Öğretmenler Fatma Sevgi Uçar, Seçkin Aladağ, Öykü Çolak ve Gizem Ecevit’e,  TEMA Vakfı Gönüllüleri Mustafa Remzi Gökmen ve Ahmet Tangül’e  teşekkür ederim.” dedi.

Cüneyt ÜNLÜSOY

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 18 Nisan 2024, 16:48 tarihinde yazdırılmıştır.