300 fidan toprakla buluştu

TEMA Vakfı Lüleburgaz Şubesi, Lüleburgaz Bisiklet Motosiklet Gençlik Spor Kulübü Derneği ve Eskibedir Köyü Muhtarlığının işbirliği ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliği kapsamında 300 adet fidan toprakla buluşturuldu.
300 fidan toprakla buluştu  

100 adet Ceviz, 50 adet Dut, 150 adet Ihlamur fidanının dikildiği etkinliğe Pusula İzcilik ve Rekreasyon Derneği üyeleri de katıldı. Fidan çukurları Köy Muhtarlığı tarafından açıldı. Bisiklet Derneği üyeleri kendi bisikletleri ile fidan dikim sahasına geldi. Etkinliğe katılanların el ve gönül birliği ile tam bir şenlik havası içinde fidanlar dikildi. Dikimin ardından tüm fidanlar muhtarlığın temin ettiği tanker ile sulandı. Çevre kirliliği oluşmaması için fidan poşetleri toplandı. Daha sonra etkinliğe katılanlara pilav-ayran ikramı yapıldı.

TEMA Vakfı Lüleburgaz Sorumlusu Orman Yüksek Mühendisi Vicdan Aladağ, yaptığı açıklamada “Bu anlamlı ve düzenli etkinliğin gerçekleştirilmesinde emeği geçen Köyün Muhtarı Cumhur Gül’e, Bisiklet Derneği Başkanı Atıf Aral’a, Bisiklet Derneği Üyesi ve TEMA Vakfı Gönüllüsü Ahmet Tangül’e, katılımları ile etkinliğimize destek veren tüm Bisiklet Derneği Üyelerine, Pusula İzcilik ve Rekreasyon Derneği Üyelerine ve diğer tüm katılanlara teşekkür ederim.” dedi.

Cüneyt ÜNLÜSOY

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 26 Nisan 2024, 16:21 tarihinde yazdırılmıştır.