Muhtarlardan Gerenli’ye tebrik ziyareti

Lüleburgaz Köy ve Mahalle İdareleri Muhtarlar Derneği tarafından 30 Nisan 2019 salı günü Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenlİ’ye ziyaret gerçekleştirildi.
Muhtarlardan Gerenli’ye tebrik ziyareti  

31 Mart 2019 pazar günü gerçekleşen yerel seçimlerden büyük bir zafer elde ederek çıkan Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli’ye Lüleburgazlı muhtarlardan tebrik ziyareti gerçekleşti. Lüleburgaz Belediye Hizmet Binası Turkuaz Salonu’nda gerçekleşen tebrik ziyaretine Lüleburgaz’a bağlı mahalle ve köy muhtarları katıldı. Başkan Gerenli’ye tebriklerini ileten muhtarlar, mahalle ve köylerde yaşadıkları sorunları da dile getirerek Lüleburgaz için taleplerini dile getirdiler.

Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli muhtarlarla görüşmesinde “ sizler ve bizler gibi halka hizmet eden insanlar ortak akıl ile yürümek zorundalar. O yüzden siz, biz değil hep birlikte çalışacağız. Muhtarlar demokrasinin en önemli kilometre taşıdır. Halka en yakın temas kuran sizlersiniz. Hizmet aşkıyla devam ettiğimiz sürece güzel işlere imza atacağımızdan eminim” ifadelerini kullandı.

Lüleburgaz Köy ve Mahalle İdareleri Muhtarlar Derneği’ne bağlı muhtarlar daha sonra Muhtarlık İşleri Müdürü Necmi İnci’ye ziyarette bulunarak 9 Haziran’a ertelenen Çanakkale Şehitleri Anma Gezisi’yle ilgili yeni afişleri temin ettiler.

Buğra KAYA

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 26 Nisan 2024, 03:07 tarihinde yazdırılmıştır.