CHP’den sosyal medya hesabı hakkında açıklama

CHP Lüleburgaz İlçe Örgütü tarafından Haftalık Halk Toplantısı 29 Nisan Pazartesi günü saat 12.30’da parti binasında gerçekleştirildi.
CHP’den sosyal medya hesabı hakkında açıklama  

CHP İlçe Başkanı Bülent Metin Başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya CHP Kırklareli Milletvekili Turabi Kayan, CHP YDK Üyesi Emrah Arslan, CHP Iğdır Tuzluca İlçe Başkanı Süleyman Ulutaş, Emirali Köyü Muhtarı Huriye Kırcı ve çok sayıda partili üye katıldı.

CHP İlçe Başkanı Bülent Metin, açılış konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “Geçtiğimiz hafta Sayın Genel Başkanımıza linç kampanyası yapılmıştı. Maalesef hukuk devleti gene gereğini yaptı. Olmayan hukuk ve saldırganların tamamı serbest bırakıldı. Ne acıdır ki bu olayda suçu olanlar, bu olaya müdahil olanlar hala görevlerinin başında ve acımazsızca eleştirilerine devam etmektedir. Hepinizin bildiği gibi dün sayın Cumhurbaşkanımız yine çıktı neredeyse suçlu sayın Genel Başkanımızı ilan edecekti.” dedi.

Başkan Metin, YSK’nın Ekrem İmamoğlu’nu ilan edeceğini belirterek “Hepimizin takip ettiği gibi ilçe seçim kurulu ve il seçim kurulları raporlarını gönderiyorlar. YSK’da bu raporlar doğrultusunda muhtemelen bu hafta içinde nihai kararı İstanbul için verecektir. Ama şundan eminiz YSK her şeye rağmen devletin kurumudur ve İstanbul seçimlerinin bittiğini ve Ekrem İmamoğlu’nun İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olduğunu ilan edecektir.” ifadelerinde bulundu.

“CHP Lüleburgaz sayfası Özgür Kaya’nın”

Sosyal Medyada “CHP Lüleburgaz” ismiyle paylaşımlar yapan sayfayla ilgilide açıklamalarda bulunan Başkan Bülent Metin, sayfanın Eski İlçe Başkanı Özgür Kaya tarafından açıldığını belirterek, “CHP Lüleburgaz sayfası daha önceki dönem İlçe Başkanımız Özgür Kaya’nın açtığı bir sayfadır. Daha sonra CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı olarak o sayfayı kullanmıştık. Takip edilmesi noktasında da tüm yönetici arkadaşlarımız tanıdıklarını yönlendirmiş ve yaklaşık 7 bin takipçiye ulaşmıştır. Bu seçim süresi boyunca Özgür Kaya ile görüşme şansım olmadı. Özgür Kaya’dan ben bu sayfayı talep edeceğim. Alabilirsek tekrardan İlçe Başkanlığın hesabı yapacağız. Eğer alamazsak bu şekilde paylaşım yapmasına müsaade etmeyeceğiz. Ya da ismini değiştirteceğiz.”

“Teknik altyapı sağlanarak meclis canlı yayınlanacak”

Bugün yerel basında Belediye ile ilgili bir gazetede bir eleştiri vardı. Eleştiri şeffaflık anlaşması imzalamıştı belediyemiz. Bu sözleşmeyi başkanımız yerine getirecektir. Yalnız birincisi teknik olarak şuanda canlı yayına hazırlık var. İkincisi de meclis kararı gerekiyor. Bu meclis kararını alabilmesi içinde meclisin toplanması gerekiyor. Bildiğim kadarıyla ayın 2’sinde belediye toplantısı var. Haber her ne kadar doğru gibi gözükse de yanlı olarak bana geldi. Çünkü imzaladığı sözleşmeyi yerine getirecek. Murat Başkan’ın tavrı net. Biliyorsunuz birçok CHP Belediye Başkanlığında belediye meclis toplantıları İstanbul başta olmak üzere canlı yayınlanıyor.

1 Mayıs’a davet

1 Mayıs’ta Lüleburgaz’da kitlesel 1 Mayıs kutlaması yapılacak. Emek Platformu’nun düzenlediği bizimde katılımcı olarak bulunacağımız 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününde tüm CHP’lileri Çarşamba günü Kongre Meydanına bekliyoruz.

Cüneyt ÜNLÜSOY

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 25 Nisan 2024, 09:12 tarihinde yazdırılmıştır.