Eski Sanayi Genel Kurul yaptı

Lüleburgaz Köprübaşı Sanayi Çarşısı (Eski Sanayi) Site Yönetimi tarafından 27 Nisan Cumartesi günü Olağan Genel Kurul Toplantısı yapıldı.
Eski Sanayi Genel Kurul yaptı  

Köprübaşı Sanayi Yönetimi tarafından saat 14.00’da başlayan toplantıya Lüleburgaz Belediye Başkanı Dr. Murat Gerenli, CHP İlçe Başkanı Bülent Metin, Demirciler Odası Başkanı Bekir Kasapoğlu, Yeni Sanayi Başkanı Naci Özen, Köprübaşı Sanayi Çarşısı Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Aytan, Yönetim Kurulu Üyeleri ve çok sayıda sanayi esnafı katıldı.

Genel Kurul Toplantısında Divan Başkanı Tuğrul Durukan, Kâtip Üyeler Bekir Kasapoğlu ve Yılmaz Nurtekin oldu. Toplantıda 2018 gelir gider bilanço hesapları okunup oylandı ve kabul edildi. Denetim Kurulu Raporları okundu.

Daha sonra Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli, konuşma yaptı. Başkan Gerenli, “Ekonomik olarak zor zamanlardan geçiyoruz. Sıkıntılarınız olduğunu biliyorum. Yakın zamanda seçim geçirdik. Sorunlarınız hakkında bilgi sahibiyim. Hep beraber olacağımız ortak akılla çalışacağımız ve istihdamı arttırarak sizin ekonomik anlamda rahatlamamız için belediye olarak üzerime düşeni yapacağımızı buradan belirtmek istiyorum. Genel Kurulunuzun hayırlı olmasını temenni ediyorum.” dedi.

Köprübaşı Sanayi Çarşısı Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Aytan, konuşmasında geçtiğimiz sene görevi devralmasından itibaren yaptıklarını açıkladı. Başkan Aytan, “Çalışan 4 tane elemanım var. Bunların sigortasını, maaşını ve giderlerini sizlerin desteklerinizle ödüyoruz. Okulumuzu 49 yıllığına bağışlamıştık. Şuanda Milli Eğitim’den üzerimize almış bulunuyoruz. Sanayi içine ATM konulması için bankaların hepsine başvurdum. İnşallah onlarda sıcak bakarlar ve sanayiye ATM koyarız Allah kısmet ederse.” şeklinde konuştu.

Başkan Aytan, İbrahim Erol isimli esnafın sanayiye düğün salonu yapılması önerisiyle ilgili olarak ise “Bizde düğün salonumuzun olmasını istiyoruz. Arayış içerisindeyiz. Gereken neyse yapacağız.” dedi.

Cüneyt ÜNLÜSOY

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 26 Nisan 2024, 02:55 tarihinde yazdırılmıştır.