İYİ Parti İlçe Başkanı Sibel Pişkin oldu

İYİ Parti Lüleburgaz İlçe Başkanlığı görevinden geçtiğimiz günlerde istifa eden İbrahim Bölükbaşı’nın yerine İlçe Başkanı olarak Avukat Sibel Pişkin atandı.
İYİ Parti İlçe Başkanı Sibel Pişkin oldu  

2017 yılının Kasım ayında İYİ Parti Lüleburgaz Kurucu İlçe Başkanı olarak görev yapan İbrahim Bölükbaşı, geçtiğimi günlerde görevinden istifa etti. Bu istifanın ardından İYİ Parti Genel Merkezi tarafından İYİ Parti Lüleburgaz İlçe Başkanlığı görevine Avukat Sibel Pişkin atandı.

Pişkin, bu göreve atanmadan önce 27.Dönem İYİ Parti Kırklareli 2.sıra Milletvekili Adayı olmuş ve İYİ Parti Lüleburgaz İlçe Başkan Yardımcılığı görevinde bulunmuştu.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Eski İlçe Başkanı İbrahim Bölükbaşı, “Kasım 2017-Nisan 2019 tarihleri arasında İYİ Parti Lüleburgaz Kurucu İlçe Başkanlığını yaptığım teşkilatım ile birlikte emek, çaba harcadığım partimin bayrağını daha yukarı taşınması için ve benim önem verdiğim değerlerinimin yıpranmaması adına İlçe Başkanlığı görevimden istifa etmiş bulunuyorum. İlçe Başkanlığım süresince yanımda duran başta eşime, kader birliği yapan, gecesini gündüzüne katan, emeği geçen ve kıymet bilenlere çok çok teşekkür ederim. İlçe Başkanlığım süresince benimle birlikte olan Yönetim Kurulu Üyelerime minnettarlığımı ifade etmek isterim. Benden sonra görevi devralan 27.dönem Milletvekili Adayımız Sayın Sibel Pikin hanımefendiye de yeni görevinde başarılar dilerim.” ifadelerinde bulundu.

Cüneyt ÜNLÜSOY

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 18 Nisan 2024, 18:42 tarihinde yazdırılmıştır.