Başkan Gerenli MBB Denetim Komisyonuna seçildi

Marmara Belediyeler Birliğinin 2019 Yerel Seçimler akabinde gerçekleştirdiği 1. Olağan Meclis Toplantısı'nda Lüleburgaz Belediye Başkanı Dr. Murat Gerenli Denetim Komisyonu üyeliğine seçildi.
Başkan Gerenli MBB Denetim Komisyonuna seçildi  

İstanbul’un Şişli İlçesi’nde gerçekleştirilen toplantı saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Toplantıda, Birlik Başkanı, 1'inci ve 2'nci başkan vekilleri ile Birlik Encümen Üyeleri, Divan Katip Üyeleri, Denetim Komisyonu ve İhtisas Komisyonları seçimi yapıldı.

Marmara Belediyeler Birliği Başkanlığına Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın seçildi. Ayrıca MBB Encümen Üyesi olarak Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı ve Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün seçildi.

Lüleburgaz Belediye Başkanı Dr. Murat Gerenli ise Denetim Komisyonuna seçildi. Başkan Gerenli’nin dışında Denetim Komisyonunda şu isimler yer aldı; Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü, Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz ve Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin.

Cüneyt ÜNLÜSOY

 

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 25 Nisan 2024, 07:38 tarihinde yazdırılmıştır.