Veterinerlik İşleri Müdürü değişti

Lüleburgaz Belediyesi Veterinerlik İşleri Müdürlüğü’ne 22 Nisan 2019 pazartesi günü Anıl Ergin görevlendirildi.
Veterinerlik İşleri Müdürü değişti  

Lüleburgaz Belediyesi Veterinerlik İşleri Müdürü değişti. Veterinerlik biriminde memur olarak görev yapan Anıl Ergin, 22 Nisan 2019 pazartesi günü Veterinerlik İşleri Müdürü olarak görevlendirildi. Ergin’den önce Veterinerlik İşleri’nde müdür olarak görev yapan Metin Şenpınar ise geçici hayvan bakımevinde görevlendirildi.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Veterinerlik İşleri Müdürü Anıl Ergin “ Veterinerlik birimini bir koordinasyon merkezi olarak görebilir insanlarımız. Hayvan dostlarımızın konfotu ve sağlıklı yaşaması için herkese görevler düşüyor. Lüleburgaz Belediyesi’nin diğer müdürlükleri, muhtarlıklarımız ve halkımız olarak organize şekilde çalışma gerçekleştirmeliyiz.” dedi.

Anıl Ergin kimdir?

2010 yılında beri Lüleburgaz Belediyesi’nde memur olarak görev yapan Anıl Ergin, 2016 yılında veterinerlik biriminde görev yapmaya başladı. Su İşleri Müdürlüğü, Gelir Müdürlüğü, Mali Hizmetler Müdürlüğü, Destek Hizmetleri Müdürlüğü’nde memur olarak görev yapan Ergin, Tesisler Müdürlüğü’nde de Müdür Vekili olarak görev yaptı. En son Veterinerlik İşleri’nde memur olarak görev yapan Anıl Ergin, bu birimde müdürlük görevine getirildi.

Buğra KAYA

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 20 Nisan 2024, 03:42 tarihinde yazdırılmıştır.