Şenlikte görev alanlar yemekte buluştu

Lüleburgaz Belediyesi tarafından Uluslararası Çocuk Şenliği’nin tamamlanmasının ardından şenlikte görev alanlara teşekkür yemeği düzenlendi.
Şenlikte görev alanlar yemekte buluştu  

Etkinliğe şenlikte görev alan belediye personeli, eğitmen, kulüp, dernek ve grupların temsilcileri katıldı. Etkinlikte konuşma yapan Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli “ 28.sini düzenlediğimiz Uluslararası Çocuk Şenliğimiz bu yıl daha da artan coşku ve katılımla gerçekleşti. Bu şenliği en güzel yapan hep beraber Lüleburgaz’ın insanlarıyla imece usulüyle gönüllü iş birliği yapıyor olması. Bu nedenle bu şenlik çok daha büyük anlamlar taşıyor ve ileriye çok daha güvenle bakmamızı sağlıyor. Çünkü bu kentte özgüveni yüksek, cumhuriyet değerlerine sahip, Ata’sına bağlı ve bizi çağdaş, aydınlık geleceğe taşıyan çocuklarımız, gençlerimiz yetişiyor. Burada katkı sunan herkese gönüllülüklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli, yaptığı konuşmanın ardından şenliğe katkı sunan tüm gruplara teşekkür plaketi sundu.

Buğra KAYA

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 26 Nisan 2024, 11:19 tarihinde yazdırılmıştır.