LTSO Meclis Üyeleri Bilgilendirme Seminerine katıldı

Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası(LTSO) Yönetim Kurulu Üyeleri, TOBB tarafından düzenlenen Meclis Üyeleri Bilgilendirme Semineri’ne katıldı.
LTSO Meclis Üyeleri Bilgilendirme Seminerine katıldı  

Türkiye odalar ve Borsalar Birliği(TOBB) tarafından 19-20-21 Nisan 2019 tarihlerinde Meclis Üyeleri Bilgilendirme Semineri düzenlendi. TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu’nun katılımıyla bu yıl 16.sı düzenlenen seminere Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası(LTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İlhami Cebelli ile Meclis Başkanı Aytaç Aksoy ,Yönetim Kurulu Üyeleri ve Meclis Üyeleri de katıldı.

Türkiye’nin birçok il ve ilçesinden oda ve borsalarının biraraya geldiği seminerde; ilk gün TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu’nun yanı sıra TOBB Genel Sekreteri Mustafa Saraçöz, TOBB’un Kurumsal Yapısı TOBB Odalar Müdürü Volkan Tufan, Karar Alma Süreçlerinde TOBB’un Rolü konusunda Eski TBMM Başkanı Cemil Çiçek, İstihdam Seferberliği 2019 Cengiz Delibaş,KGF İsmet Gergerli, ikinci gün Protokol Kuralları İhsan Ataov, Finansal Yönetim Doç. Dr. Atılım Murat, Son Dönemde Taleplerimizle Hayata Geçen Düzenlemeler Çağlayan Dündar, İş Hayatında İletişim Adnan Erbaş, Ticaretin Yeni Yüzü E-Ticaret Serdar Bilecen, Etkili Yönetim Becerileri Dr. Cengiz Tavukçuoğlu, üçüncü gün TOBB ETÜ Sunumu Prof. Dr. Teyfik Demir, Türk Ekonomisindeki Gelişmeler Süreyya Serdengeçti, Kaplumbağa Terbiyecisi’nin Sırrı Umut Sav,TOBB Tahkimi ve Arabuluculuk/TOBB İştirakı(MEYBEM) İbrahim H.Bayar ve Saygın Baban’ın konuşmaları ve sunumları gerçekleşti.

Buğra KAYA

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 26 Nisan 2024, 01:19 tarihinde yazdırılmıştır.