Beyaz Kadın Giyim Mağazası hizmete açıldı

Beyaz Abiye Giyim Mağazası Lüleburgaz Yeni Mahalle İstasyon Caddesi No:16/A adresinde Lüleburgazlı vatandaşların hizmetine açıldı.
Beyaz Kadın Giyim Mağazası hizmete açıldı  

İşletmeciliğini Özkan Ündevli’nin gerçekleştirdiği Beyaz Giyim Mağazası hizmete açıldı. Kadın giyim üzerine hizmet veren Beyaz Giyim Mağazasında bayanların özel günlerinden giyebilecekleri kıyafetler, abiyeler, elbiseler, pantolon, bluz, ceket, yazlık ve kışlık birçok kıyafet bulunuyor.

Yaklaşık 13 yıldır bu sektörde hizmet verdiğini belirten Özkan Ündevli, müşterileri ile büyüyeceklerini belirtti. Ündevli, “13 yıldır bu sektörün içerisinde çalışıyorum. Daha önceleri farklı birçok mağazada çalışmıştım. Artık kendime ait bir dükkânım olmasını istediğim için böyle bir yer açtım. 1 Nisan’da hizmete açıldık. Açılışımıza özel indirimlerimiz var ve yaz boyunca da bu indirimlerimiz devam edecek.” dedi.

Abiye kıyafet alışverişlerinde Kuaför Asiye’den indirim kartı vereceklerini belirten Ündevli, “Mağazamızdan Abiye alışverişi yapan tüm müşterilerimize açılışımıza özel olarak Atatürk Mahallesi Sedef Sokak No 32/C adresinde bulunan Kuaför Asiye’de kullanılabilen indirim kartı veriyoruz. İndirim kartıyla burada yararlanacakları saç ve bakım hizmetlerinde yüksek indirim fırsatlarıyla yararlanabileceklerdir.” diye konuştu.

Ündevli, uygun fiyat ve kaliteli ürün özellikleriyle Lüleburgaz’da kadın giyim mağazası anlamında iddialı olduklarını belirterek tüm Lüleburgazlı kadınları mağazalarına beklediklerini belirtti.

Cüneyt ÜNLÜSOY

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 19 Nisan 2024, 08:44 tarihinde yazdırılmıştır.