Sinema Topluluğu’ndan benzersiz etkinlik

İstanbul Film Festivali’nde birçok ödül kazanan ve çekimleri İğneada’da gerçekleşen Yuva filminin yönetmeni Emre Yeksan Lüleburgaz seyircisiyle buluşacak.
Sinema Topluluğu’ndan benzersiz etkinlik  

Lüleburgazlılara farklı bir sinema deneyimi sunan Lüleburgaz Sinema Topluluğu farklı etkinlikleriyle kentin kültürel hayatını renklendirmeye devam ediyor. Daha önce Körfez filmiyle Lüleburgaz’da sinemaseverlerle bir araya gelen yönetmen Emre Yeksan, İstanbul Film Festivalinde pek çok ödül kazanan, Dünya prömiyerini Venedik Film Festivali’nde yapan ve çekimleri İğneada'da gerçekleştirilen son filmi Yuva ile 24 Nisan çarşamba günü Lüleburgazlı sinemaseverlerle yeniden buluşacak.

Ülkemizde 10 Mayıs 2019 tarihinde gösterime girecek Yuva filmini ön gösterimi Lüleburgaz’da gerçekleşecek. Lüleburgaz Sinema Topluluğu Derneğinden yapılan açıklamada filmin yönetmeni Emre Yeksan'ın  çekimlerin bölgemizde olması, derneğin daha önceki davetinde gelişen dostluğun ve gördükleri misafirperverliğin etkisiyle ön gösterim için Lüleburgaz'ı tercih ettiği belirtildi.

Buğra KAYA

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 25 Nisan 2024, 18:39 tarihinde yazdırılmıştır.