İstanbul Seyahat Yeni Havalimanı seferlerine başladı

Başta Trakya bölgesi olmak üzere Türkiye’nin sahil şeritlerine Akdeniz, Ege ve Karadeniz bölgesinin büyük kısmına birinci kalite ve güvenilir hizmet sunan İstanbul Seyahat A.Ş, İstanbul Havalimanına ulaşım için Tekirdağ ve Çorlu’dan karşılıklı olarak havalimanı seferlerine başladı.
İstanbul Seyahat Yeni Havalimanı seferlerine başladı  

Türsab (Türkiye Seyahat Acentaları Birliği) üyesi olan İstanbul Seyahat A.Ş Türsab Trakya bölgesel yürütme kurulu ile birlikte hareket ederek daha önceki dönemlerde Trakya bölgesinden İstanbul Atatürk havalimanına ulaşımda yaşanan zorlukları bu proje ile ortadan kaldırmayı hedefliyor. Trakya bölgesinin lider turizm firması, yeni İstanbul Havalimanı işletmecisi İGA tarafından düzenlenen şehirlerarası yolcu taşımacılığı ihalesinin Tekirdağ-Çorlu-İstanbul Havalimanı güzergâhında tarifeli sefer düzenleme haklarını aldı.

Trakya bölgesinden havalimanına yapılan seferlerde tek yetkili taşımacı olan İstanbul Seyahat A.Ş, 15 Nisan 2019 tarihinden itibaren yolculara hizmet vermeye başladı.

Başlangıç noktası, Tekirdağ Otogar olan seferler, 24 saate yaygın bir şekilde her 2 saatte bir Tekirdağ-İstanbul Havalimanı güzergâhında karşılıklı olarak düzenleniyor. İstanbul Seyahat A.Ş, ayrıca Trakya bölgesinin diğer il ve ilçelerinden de Çorlu Ağır Bakım Hareket Merkezi'nde yolcu aktarma ve transfer hizmeti sağlıyor. Kapaklı-Çerkezköy-Çorlu ve Lüleburgaz-Çorlu arasında ücretsiz transfer hizmeti sunuluyor, Çanakkale-Keşan-Malkara güzergahından gelecek yolcular için ise-Tekirdağ seferleri ile İstanbul Havalimanı seferleri entegre edilmiş bulunuyor. Ulaşım bedeli ise 50 TL olarak açıklandı.

Haber Merkezi

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 24 Nisan 2024, 07:12 tarihinde yazdırılmıştır.