LTSO’dan 1250 yeni istihdam

Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İlhami Cebelli, 2019 yılında 1250 yeni istihdam hedefi belirlediklerini açıkladı.
LTSO’dan 1250 yeni istihdam  

Kırklareli Valisi Osman Bilgin tarafından düzenlenen “İstihdam Seferberliği 2019” organizasyonuna, Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İlhami Cebelli de katılım sağladı. Cebelli, burada yaptığı konuşmada “İstihdam Seferberliği 2019 kapsamında, bölgemiz iş dünyasına ve girişimcilerine 7 farklı teşvik sunulmaktadır. Bu teşviklerin pek çoğunun işletmelerimize önemli katkı sağlayacağını düşünmekteyim.

 Teşvikler ile ilgili bilgilendirmelerimizi üyelerimize düzenlendiğimiz seminerler, billboard ilanları, gazete ilanları, el broşürleri ve sosyal medya aracılığıyla duyurduk. Ayrıca seferberlik kapsamında yönetim kurulumuz, üyelerimizi ziyaret ederek yerel ve ulusal basında kampanyanın duyurulması ve geniş bir çevreye yayılması konusunda özverili bir çalışma içinde olmuştur.

Bu teşvikler konusunda, şirket sahipleri ve yöneticileri kadar muhasebecilere ve şirketlerin insan kaynakları yöneticilerine de büyük görevler düşüyor. İstihdam teşviklerinin iyi anlaşılması ve uygulanması konusunda onlardan ekstra hassasiyet beklediğimizi ilettik.

Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası Kırklareli İlinin, sanayi ve üreticilerinin kayıtlı olduğu en büyük Sivil Toplum Kuruluşu olarak İlçemizde 2019 yılı içerisinde üyelerimizin verecekleri destekler ile 1250 kişi yeni istihdam hedefi belirledik ve üyelerimizin bu konuda bizi yanıltmayacağını düşünmekteyiz.

Teşvik paketi başladığı andan itibaren duyarlılık göstererek katılımlarını ve desteklerini ileten değerli üyelerimize çok teşekkür eder ve onların bu örnek davranışlarının artarak devam etmesini bekliyor ve destekliyoruz.” dedi.

Cüneyt ÜNLÜSOY

 

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 25 Nisan 2024, 11:49 tarihinde yazdırılmıştır.