Komşularına kızdı intihara kalktı

Lüleburgaz’da komşularıyla tartıştığı iddia edilen bir kadın evinin penceresine çıkarak intihara teşebbüs etti.
Komşularına kızdı intihara kalktı  

Lüleburgaz Gençlik Mahallesi Seylap Evleri 1.Ara Sokak’ta bulunan bir apartmanda 17 Nisan Çarşamba günü saat 10.30 sıralarında meydana gelen olayda Gülşen T. isimli bir kadın, 4.katta bulunan evinin penceresine çıkarak intihara teşebbüs etti. Edinilen bilgilere göre; apartmanda bulunan komşularıyla bir tartışma yaşan Gülşen T., girdiği bunalım sonucu evinin penceresine çıktı. Kadını pencerede gören komşuları polis, itfaiye ve 112 acil servise haber verdi.

Olay yerine hızlı bir şekilde gelen itfaiye ekipleri kadının atlayacağı pencerenin altında branda sererek önlem aldılar. Polis ekipleri ise kadını atlamaması için ikna etmeye çalıştılar. Ayrıca Gülşen T.’nin aile fertlerine haber veren polisler olay yerine gelen annesi, oğlu ve kocasını sakinleştirme çalıştılar.

Emiyetten muhteşem operasyon

Yaklaşık 1 saat süren ikna çabaları sonuçsuz kalırken olay yerine İlçe Emniyet Müdürü Ali Koca’da geldi. Bir türlü ikna olmayan kadına operasyon düzenleyen polis ekipleri ilk olarak çilingir çağırdılar. Çilingirin kapıyı açtığı duyulmasın diye itfaiye aracının siren seslerini açan ekipler kadını bulunduğu pencereden çekerek içeri aldılar. Başarılı operasyonun ardından Gülşen T. hastaneye kaldırıldı.

Cüneyt ÜNLÜSOY

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 29 Mart 2024, 16:23 tarihinde yazdırılmıştır.