KEPİRTEPE’DEN BİR ŞAMPİYON DAHA ÇIKTI

2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Okul Sporları Türkiye Bilek Güreşi Şampiyonası 13-14 Nisan 2019'da Karabük'te Yeni Kent Spor Salonu’nda yapıldı.
KEPİRTEPE’DEN BİR ŞAMPİYON DAHA ÇIKTI  

Lüleburgaz Kepirtepe Anadolu Lisesi B Kategorisinde yarışmak üzere; Eren Özturan 55 Kg, Tuğsan Tenekeciİ 65 Kg, Kerem Çokkaçan 75 Kg, Ahmet Metehan Erken +75 Kg, Ezgi Ceyda Güzey 65 Kg’da isimli sporcularla turnuvaya katıldı.

Müsabakalar sonucunda 10.sınıf öğrencimiz Ezgi Ceyda Güzey 65 Kg’da Sol ve Sağ kolda Türkiye 1.si olarak Lüleburgaz’ı gururlandırdı.

 Kepirtepe Anadolu Lisesi bu sene Bilek Güreşi 80 kg’da Müdür Yardımcısı Cem Aktan ve Karate Kumite kategorisinde 52 Kg’da Karya Eylül Avşar’ın Türkiye şampiyonluklarından sonra üçüncü kez bir Türkiye şampiyonu çıkardı.

Diğer sporcular da finale çok yaklaşmışken, yarı finalde elendi.

Takımın çalıştırıcısı Cem Aktan:“Sporcularımız bilek güreşine yeni başlamasına rağmen çok iyi mücadele ettiler. İnşallah seneye onları da kürsüde göreceğiz. 20-21 Nisan 2019 tarihinde Eskişehir’de yapılacak olan Türkiye Bilek Güreşi Şampiyonası’na A Kategorisinde 12. sınıf öğrencimiz Ahmet Kaya yarışacak. Ahmet Kaya 1-2 Mayıs 2018 tarihinde yine Eskişehir’de yapılan Türkiye Bilek Güreşi Şampiyonası’nda sağ kolda Türkiye 1. olmuştu. Bu sene de Ahmet Kaya’dan şampiyonluk bekliyoruz. Sporcularımızı yaptıkları zorlu mücadeleden dolayı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.” dedi. 

Ertan BAYER

 

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 29 Mart 2024, 13:47 tarihinde yazdırılmıştır.