KÖYDES’e 4 yeni üye seçildi

Lüleburgaz Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği’ne 16 Nisan 2019 salı günü il genel meclis üyelerinden 2, köy muhtarlığından 2 üye seçildi.
KÖYDES’e 4 yeni üye seçildi  

Halk Eğitim Merkezi Toplantı Salonu’nda Lüleburgaz Kaymakamı Mustafa Kaya başkanlığında gerçekleşen toplantı saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’mızın okunması ile başladı. Seçimleri geride bıraktıklarını belirten Lüleburgaz Kaymakamı Mustafa Kaya, seçilen köy muhtarlarını tebrik ederek onlara KÖY-DES ’le ilgili bilgiler verdi.

Divan Başkanlığı’na Çiftlikköy Muhtarı Gültekin Erdemir’in seçildiği toplantıda divan katiplerinin de seçilmesinin ardından il genel meclisinden Saygun Ersin ve Hüseyin Tuzcu, köy muhtarlarından ise Akçaköy Muhtarı İsmet Erdem, Karamusul Köyü Muhtarı Ercan Kaya, Eskibedir Köyü Cumhur Gül ve Turgutbe Köyü Erol Kanber, KÖYDES encümenine adaylığını açıkladı.

Gerçekleşen seçimin ardından il genel meclisinden Saygun Ersin ve Hüseyin Tuzcu; köy muhtarlarından ise 24 oyla Karamusul Köyü Muhtarı Ercan Kaya ve 17 oyla Akçaköy Muhtarı İsmet Erdem KÖYDES encümenine seçildi.

Toplantıda köylerin sorunları da dile getirildi.

Buğra KAYA

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 26 Nisan 2024, 16:15 tarihinde yazdırılmıştır.