Sandık görevlileri ücretlerini 22 Nisan’da alacak

31 Mart 2019 pazar günü gerçekleşen yerel seçimlerde görev yapan sandık kurulu başkanlarına ve sandık kurulu üyelerine ücretleri 22 Nisan 2019 pazartesi günü yatacak.
Sandık görevlileri ücretlerini 22 Nisan’da alacak  

Yüksek Seçim Kurulu’ndan gönderilen genelgeye göre 31 Mart 2019 pazar günü gerçekleşen yerel seçimlerin ücretlerinin yatırılması için ilçe seçim kurulu başkanlıkları görevlendirildi. Lüleburgaz İlçe Seçim Kurulu’nun bankalarla gerçekleştirdiği görüşmeler sonrasında Denizbank Lüleburgaz Şubesi ile anlaşmaya varıldı. Lüleburgaz İlçe Seçim Kurulu tarafından seçimde görev alan sandık görevlilerinin ücretleri bankaya ulaştırıldı. Seçimde görev alan sandık kurulu başkanları ve üyeleri 22 Nisan 2019 pazartesi günü ücretleri Denizbank’a yatırılacak. Bankada hesabı olan görevlilerinin ücretleri hesaplarına yatarken, olmayanlar ise ücretlerini kimlik numaraları ile temin edebilecek.

Kurs verilen sandık kurulu başkanlarına 4, kurs verilmeyen sandık kurulu başkanlarına 3, devlet memuru olup, eğitim alan üyeye 3, eğitim verilmeyen memur üyeye 2, siyasi parti üyelerine ise 1 yevmiye ücret verilecek.

Buğra KAYA

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 20 Nisan 2024, 01:29 tarihinde yazdırılmıştır.