Muhtarlar SYDV Mütevelli Heyetine üye seçtiler

Lüleburgaz Köy ve Mahalle İdareleri Muhtarlar Derneği tarafından 15 Nisan 2019 pazartesi günü köy ve mahalle muhtarlarıyla ilk toplantı gerçekleştirildi.
Muhtarlar SYDV Mütevelli Heyetine üye seçtiler  

Lüleburgaz Köy ve Mahalle İdareleri Muhtarlar Derneği Başkanı Yavuz İşçioğlu başkanlığında dernek binasında gerçekleşen toplantıda Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı(SYDV) Mütevelli Heyeti üyeliği için ara seçim yapıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’mızın okunmasının ardından Divan Başkanlığına Çiftlikköy Muhtarı Gültekin Erdemir, divan katipliğine ise Yenimahalle Muhtarı Tuğçe Gören ile Kırıkköy Muhtarı Şaban Demirbaş seçildi. Yapılan açık oylama sonucunda SYDV Mütevelli Heyetine oy çokluğu ile Yıldırım Mahallesi Muhtarı Hasan Kamacı ile Turgutbey Köyü Muhtarı Erol Kanber seçildi. Başkan İşçioğlu seçimi kazanan muhtarlara bilgilendirme yaptığı konuşmasında muhtarları tebrik ederek görevlerinde başarılar diledi.

31 Mart 2019 yerel seçimlerinde köy ve mahalle sakinlerinin oylarıyla muhtarlık görevine başlayan yeni muhtarlar derneğe üyeliklerini gerçekleştirdiler.

Buğra KAYA

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 28 Mart 2024, 18:57 tarihinde yazdırılmıştır.